Bluskit Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Mam problem z moim Redmi 3. Zablokowałem go wzorem i niestety go zapomniałem. Na ekranie blokady brakuje opcji "zapomniałem hasła". Telefon mam podłączony do konta xiaomi. Próbowałem zrobić hard reset, ale po nacisnięciu recovery pojawia się tylko obrazek telefonu z kablem usb. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekm95 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Miflash 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluskit Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 Wgrałem nowy ROM i wszystko jest ok. Przy okazji pozbyłem się tego wgranego przez sprzedawce, który miałem zmienić po odblokowaniu bootloadera. Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts