NotExist Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Hej. Spotkała mnie niestety przykra sytuacja że telefon został skradziony bezczelnie. Proszę uważać na ten model (Czarny 3/64) o numerze IMEI 86********30981. Jeśli ktoś go gdzieś jeszcze spotka to piszcie na PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibi82 Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Dlaczego wpisujesz numer IMEI z gwiazdkami? Nic taka informacja nie daje to tak jak byś wcale nic nie napisał. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotExist Posted July 17, 2016 Author Share Posted July 17, 2016 Numer IMEI nie powinien być w ogóle podawany, są 2 pierwsze cyfry i ostatnie te które są najważniejsze także nie widzę sensu Twojego postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibi82 Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Skoro został skradziony to w jaki sposób mógłby go ktokolwiek zidentyfikować po tych numerach? Pasujących jest cała masa! Więc jeśli nie chcesz podać numer IMEI skradzionego telefonu to temat bez sensu! Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Ale problemów szukacie na siłę. Jak dopasujesz podane w wątku cyfry to możesz napisać do gościa PW by podał resztę bo trafiłeś podejrzany egzemplarz i po sprawie. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Rzeczywiście problemu na siłę szukacie. Poczytajcie trochę w necie. Pierwsze 7 cyfr numeru imei identyfikuje model urządzenia. Dopiero ostatnie rozróżniają egzemplarz. Więc mi5 będzie miał 2, 3 zestawy pierwszych siedmiu cyfr przypisanych do siebie? Czyli jak ktos będzie widział z taką końcówką imei to praktycznie trafił na kradzionego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts