sibul Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Czy widział ktoś obudowę do większej baterii Mi2S oddzielną do kupienia. Widziałem, że są 2 aluminiowa i plastikowa, ale w komplecie z baterią 3150 mAh ... Odpowiedzieli z IBUYGOU sprzedają tylko zestawy. Nielogiczne jak porysuje lub zniszczę obudowę to musze kupic znowu zestaw z baterią i obudową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athame Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Nielogiczne jak porysuje lub zniszczę obudowę to musze kupic znowu zestaw z baterią i obudową. Dokładnie tak! Temat wielokrotnie drążony. Po niedawnym otwarciu sklepów stacjonarnych (w Chinach) możliwe, że ruszy do Europy eksport samych obudów, ale nie tak od razu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1tro Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 W sklepie ibuygou można kupić obudowę do powiększonej baterii osobno. Teraz strona leży, więc linka nie podam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibul Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 W sklepie ibuygou można kupić obudowę do powiększonej baterii osobno. Teraz strona leży, więc linka nie podam Ze sklepu odpisali ze nie można... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Mam problem z tą obudową. A konkretnie z przyciskiem zasilania. Nie chce odskakiwać i przez to telefon się wyłącza i nie potrafi włączyć.... nie ukrywam, że jakość wykonania tej obudowy zalatuje tandetą, ale przez ten przycisk nie mogę używać telefonu z większą baterią :/ czy ktoś miał podobny problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eru Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Jesteś pewny, ze dobrze założyłeś tą obudowę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Najlepiej się śmiać Rozruszałem ten przycisk, wciąż wystaje mniej niż przyciski głośności ale na szczęście już nie powoduje problemów ze startowaniem systemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Cześć, Z racji, że mam aktualnie problem z "paczką widmo" na Aliexpress z powiększoną baterią i srebrną obudową, zastanawiam się czy gdzieś w sieci można jeszcze zakupić oryginalną czarną obudowę (tę z zielonym akcentem) i powiększoną baterię? Na Aliexpress z którego zakupiłem swój telefon (oryginalny i sprawny) mają jedynie srebrne. Ewentualnie odkupie od kogoś samą obudowę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Nikt nic? Była szansa na honorbuy jednak po kilku mailach wyszło na to że również mają tylko srebrną obudowę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 (edited) Wątpię, że gdziekolwiek znajdziesz jeszcze czarną obudowę. A jeśli są, to pewnie u takich sprzedawców, co mało kto słyszał. Ja też mam srebrną od dawien dawna, bo czarne szybko znikały. Ale jej podatność na zarysowania to skala 2+/6. Zawsze możesz samemu trochę porzeźbić i zrobić z folii ( tej, którą oklejane są auta) Wysłane z mojego MI 2S Edited June 12, 2015 by kulig007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 A oryginalna bateria BM20 Cię nie interesuje? Bo mam jedną nówkę sztukę do Mi2/ Mi2S. Gratis dorzucę również nową zewnętrzną ładowarkę, Cena 69zł z przesyłką rejestrowaną (cena na ibuygou za samą baterię to 24,99USD). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Nie, dziękuję, zależy mi tylko na powiększonej baterii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Proszę o zamknięcie - kupiłem srebrną obudowę z baterią na Aliexpress i nie narzekam. Nie jest tak bardzo srebrna jak na zdjecjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts