JanTymosz Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 (edited) Cześć, Mam problem z swoim Redmi Note 3 Pro. Mam wgrany Global Stable 7.3.7.0 na zablokowanym bootloaderze. Problem polega na tym, że po podłączeniu do gniazda mini jack słuchawek bądź głośników zewnętrznych dźwięk nadal wydobywa się z wbudowanego w telefon głośnika. U góry ekranu pokazuje się ikona słuchawek. Raz na 12 prób udaje się podłączyć głośniki/słuchawki. W czym może być problem, czy ktoś taki problem już miał, jak go rozwiązać? Proszę o podpowiedź. Edited July 16, 2016 by JanTymosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
primek Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 (edited) Problem był już omawiany w tym temacie: W Miui 8 podobno zostało to naprawione, więc albo zmień rom albo do czasu wydania Miui 8 global stable korzystaj z metody w powyższym temacie. Edited July 16, 2016 by primek Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanTymosz Posted July 16, 2016 Author Share Posted July 16, 2016 Czytałem ten temat i stosując się do tych wskazówek nic się nie zmienia. Czasami zadziała ale w większości przypadków działa głośnik wbudowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majlo Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 (edited) Miałem podobny problem. Rozwiązałem go instalując app: Sound About. W końcu zaczęło normalnie działać. Jednak po kilku dniach używania i testowania nadal mam problemy z dźwiękiem przez jack. Edited July 26, 2016 by Majlo Dodatkowe informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts