jaffmi Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Co jakiś czas w zakładce skróty (shortcuts) na stronie startowej pojawiają się linki do różnych stron, których ja nie dodawałem. To normalne w tej przeglądarce? Można się tego jakoś pozbyć (nie zmieniając przeglądarki?) MIUI 6.5.19 / RN2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 wyczysc historie cache pliki cookie chyba to jest w zaawansowanych ustawieniach (nie korzystam ze stockowej aplikacji ) wiec sie tylko domyslam innym rozwiazaniem jest wejscie menadzerem aplikacji i wyczyszczenie danych w lighting mam wyczysc pamiec podreczna po zamknieciu wyczysc histoie po zamknieciu wyczysc ciasteczka po zamknieciu wyczysc pamiec podreczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaffmi Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 Dzięki za info, ale nie bardzo rozumiem w czym by to miało pomóc. Dodane strony mogę usuwać ręcznie, ale problemem jest to, że się co jakiś czas same pojawiają (losowo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts