Jump to content

Czarny Ekran

llewyl

Recommended Posts

Witam,telefon nowy,nic nie wgrywalem wszystko ladnie pieknie,dzisiaj pierwszy raz go ladowalem,i po godzinie chce odczytac sms-a,a tu nie pokazuje pulpitu,tylko lekko podswietla ekran i nic wiecej. Nie wiem czy telefon reklamowac,czy mozna to jakos inaczej zalatwic.

Edited by llewyl

• 1 year later...

Witam, mam problem z telefonem, ekran nie działa, nie reaguje od wczoraj. Nie jestem w stanie wyłączyć telefonu, zresetować, wyłączyć budzika który dzwoni od rana, odebrac wiadomości, telefonu czy zrobic czegokolwiek. Prosze o pomoc

Witam ponownie telefon a raczej budzik dzwoni od 6 rano czyli jakies 8,5 godziny. Podczas podłączenia ładowarki dioda swieci. Ekran pokazuje budzik, wyswietla normalnie wszystko, tez powiadomienia o wiadomosciach ale ALE nie działa/ NIE REAGUJE NA DOTYK ...co robic???

• 5 weeks later...

Witam, mam z tego co widzę ten sam problem od ostatniej aktualizacji. Co jakiś czas (w losowych momentach), gdy chcę użyć telefonu nie reaguje on na odblokowanie odciskiem palca, wciskam przycisk power i tak jak napisał autor tematu, ekran jest trochę podświetlony, ale całkiem czarny. Nie pokazuje się lockscreen. Jedyną opcją wtedy jest reset telefonu (tylko to menu - airplane, silent, reboot, power off - działa). Czasem jest też tak, że ktoś do mnie dzwoni, albo dzwoni budzik, a ja nie mogę nic z tym zrobić, bo ekran nie reaguje na dotyk. Tutaj ponownie - na dotyk reaguje tylko przy próbie resetu. 

Jak wejdę w menu serwisowe power i vol+ to widzę chińskie menu i nic nie rozumiem ;)

Aktualna wersja systemu: MIUI 9 7.9.15 Global | weekly

Dnia 27.09.2017 o 12:30, Spookie napisał:

Witam, mam z tego co widzę ten sam problem od ostatniej aktualizacji. Co jakiś czas (w losowych momentach), gdy chcę użyć telefonu nie reaguje on na odblokowanie odciskiem palca, wciskam przycisk power i tak jak napisał autor tematu, ekran jest trochę podświetlony, ale całkiem czarny. Nie pokazuje się lockscreen. Jedyną opcją wtedy jest reset telefonu (tylko to menu - airplane, silent, reboot, power off - działa). Czasem jest też tak, że ktoś do mnie dzwoni, albo dzwoni budzik, a ja nie mogę nic z tym zrobić, bo ekran nie reaguje na dotyk. Tutaj ponownie - na dotyk reaguje tylko przy próbie resetu. 

Jak wejdę w menu serwisowe power i vol+ to widzę chińskie menu i nic nie rozumiem ;)

Aktualna wersja systemu: MIUI 9 7.9.15 Global | weekly

Od paru dni mam tak samo:)

Parę dni temu było to dość częste zjawisko ale od jakiegoś czasu dzieje się to raz dziennie lub wcale.

Edited by mondeoklub

• 2 weeks later...

Mam dokładnie taki sam problem. Zauważyłem, że dzieje się to zazwyczaj gdy odblokowuję telefon. wtedy przez 1-2s jest odblokowany i gaśnie ekran. Nie da się go już odblokować, jedyna opcja to reboot.

Redmi 3 Pro
MIUI 9 7.9.15 | Global

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...