Manius92 Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Witam, chcialem zaktualizowac MIUI jak to robie co tydzien, nigdy nie mialem zadnych problemow, z autoobracaniem, gps, itd na co kazdy narzekal. W trakcie aktualizacji przez system, gdy po TWRP telefon sie zresetowal widnialo ciagle logo MI przez 1.5h ponad, bez paska postepu, niestety nic sie nie dalo zrobic. Musialem zainstalowac na nowo przez miflasha, po instalacji zrobilem sobie backupa ktorego zrobilem przed instalacja nowego miui, niestety pokazuje mi sie blad ktory uniemozliwia normalne funkcjonawanie telefonu ponizej ss. Ktos ma jakis pomysl co mozna zrobic? nie chcialbym stracic danych.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 1 minutę temu, Manius92 napisał: Witam, chcialem zaktualizowac MIUI jak to robie co tydzien, nigdy nie mialem zadnych problemow, z autoobracaniem, gps, itd na co kazdy narzekal. W trakcie aktualizacji przez system, gdy po TWRP telefon sie zresetowal widnialo ciagle logo MI przez 1.5h ponad, bez paska postepu, niestety nic sie nie dalo zrobic. Musialem zainstalowac na nowo przez miflasha, po instalacji zrobilem sobie backupa ktorego zrobilem przed instalacja nowego miui, niestety pokazuje mi sie blad ktory uniemozliwia normalne funkcjonawanie telefonu ponizej ss. Ktos ma jakis pomysl co mozna zrobic? nie chcialbym stracic danych.. Musisz zrobić fabryczne/wipe do czysta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 No dobrze ale flash był romem na którym robiłeś backup czy nowszym? Jak nowszym to źle. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manius92 Posted July 10, 2016 Author Share Posted July 10, 2016 miflash zainstalowalem 6.4.21,a potem przez twrp wrocilem do kopii ktora zrobilem 6.6.30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manius92 Posted July 10, 2016 Author Share Posted July 10, 2016 Problem juz rozwiazany, dzieki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts