Pirzu Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 (edited) No i jest recenzja ogromnego, przeogromnego bydlaka z 6.44calowym wyswietlaczem - xiaomi MiMax zakupionym w Hong Kong Goldway PL. telefon na sell gdyby ktos byl zainteresowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kuipony w HK Goldway: goo.gl/VJc9sxWbijajcie na face: https://web.facebook.com/majsterpirzu/?fref=nfNa twittera : https://twitter.com/Pirzuu?lang=pl Edited July 9, 2016 by Pirzu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Gdzie recenzja? Nie widzę linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 FB, Twitter, Yutube wszystkie kierują do kanału a na nim recka... Ale rozumiem, można się zgubić w otchłani internetu, wiec podaję 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Generalnie z tego co widzę to telefon powinien się nazywać redmi note max, bo do serii mi jednak trochę brakuje. Szkoda najbardziej tego aparatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wariat Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 To w ogóle nie powinno się nazywać telefon, bo siara używać tego do rozmów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirzu Posted July 9, 2016 Author Share Posted July 9, 2016 @Bohyn @marcin19883 Ech kopiowalem z innego portalu treść, gdzie link był w innej formie i zapomniałem dodać ale dzięki za uwagę - poprawione:) 3 godziny temu, tpawel napisał: Generalnie z tego co widzę to telefon powinien się nazywać redmi note max, bo do serii mi jednak trochę brakuje. Szkoda najbardziej tego aparatu Zgodze sie ! Nie wiem czemu to jest Mi Max a nie Redmi Max. Są jednak plastiki rodem z serii Redmi no i sam aparat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Redmi akurat ma dobre plastiki. Sam mam od lutego redmi 2 i zero rys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirzu Posted July 10, 2016 Author Share Posted July 10, 2016 Ale chodzi o sam fakt plastikow. W redmi note 3/pro/note2/mimax one po prostu skrzypią Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 (edited) Co Ci skrzypi, w którym miejscu, w jakiej sytuacji? Pytam, bo może mam popsute RN3P, które nie skrzypi, a może powinno. Uważam, że Xiaomi robi dobre telefony, nawet te z niższej półki, oczywiście trafi się mniej spasowany egzemplarz, ale to wyjątek, a nie reguła. Edited July 11, 2016 by wajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uri0550 Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 @Pirzu Też mam rn3 pro i plastik ani razu nie zaskrzypiał mimo naciskania na niego RN3 PRO & Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirzu Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 @wajs @Uri0550 To ja mam pecha ze kazde xiaomi skrzypi? MiMax ode mnie poleciał juz wiec nie nagram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uri0550 Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 @Pirzu Nie wiem Ale kręć więcej recenzji I zgłoś je do MoreleTV na YT - szukają kogoś od roboty mobilnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Miałem redmi 3 i później chwilę się bawiłem redmi note 3 i może nie tyle skrzypial co jakoś tak "pykał" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirzu Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 22 godziny temu, Uri0550 napisał: @Pirzu Nie wiem Ale kręć więcej recenzji I zgłoś je do MoreleTV na YT - szukają kogoś od roboty mobilnej Miałem już pracować w android.com.pl ale stwierdziłem, że lepiej samemu tworzyć "markę" teraz pojawiają się już dwa filmy tygodniowo - dopoki mam sprzet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uri0550 Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 @Pirzu Luzik ale pamiętaj że morele też daje sprzęt do testów RN3 PRO & Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
davneson Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 czy tak duzy telefon jest juz bardzo nie poręczny? Mam mi note i zastanawiam sie nad 6 calami czy to duza róznica z mi note w wielkosci i uzytkowaniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts