seven Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Cześć, gdzie wyłączyć można podpowiedzi klawiatury google, chyba że to nie jest powiązane z klawiaturą? Dziekuje za pomoc Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Ustawienia > Urządzenie > Język i klawiatura > Klawiatura Google > Korekta tekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
seven Posted July 10, 2016 Author Share Posted July 10, 2016 Dzięki za odpowiedź, niestety to nic nie zmieniło. :/ Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimex Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Gdzies czytalem ze na klawiaturze google nie da sie tego wylaczyc. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Musisz wyłączyć całkowicie klawiaturę Google w aplikacjach. Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts