Tybin Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Witam, szukam do swojego RN3 ładowarki bezprzewodowej oraz odbiornika. Wygrzebałem kilka na aliexpress i allegro, ale żadna z nich nie obsługuje prądu większego niż 1A. Przyzwyczajony do ładowania telefonu w godzinkę - półtora, pytam: czy ktoś może polecić zestaw który obsłuży prąd min. 1.5A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simono_pl Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Co rozumiesz pod pojęciem bezprzewodowa w przypadku tego telefonu? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tybin Posted July 8, 2016 Author Share Posted July 8, 2016 Zdaję sobie sprawę, że RN3 nie ma wbudowanej cewki do ładowania indukcyjnego, ale wiem, że można taką kupić, przykleić na tył urządzenia i podpiąć pod port micro USB. Mówię o czymś takim: Odbiornik ładowania indukcyjnego. Problem jest taki, że nie mogę znaleźć ani jednego odbiornika z prądem wyjściowym większym niż 1A (w tym przypadku 650mA). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts