Rybak Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Cześć, Posiadam telefon Xiaomi REDMI NOTE 2 o takich specyfikacjach: Zachciało mi się aktualizacji softu więc poszukałem i ściągam: xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.6.30_v8-5.0.zip I teraz moje pytanie, ponieważ posiadam na telefonie kilka tokenów do kilku aplikacji jak i kawałek newralgicznych danych, których nie chciałbym stracić, czy zaktualizowanie softu poprzez przesłanie tego zipa na pamięć telefonu i wykonanie standardowej procedury(3 kropki w "aktualizacjach systemowych" i wybranie tego zipa), spowoduje utratę czegokolwiek, czy nałoży się na system nie ruszając danych osobistych. Pozdrawiam, Maciek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek1999 Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Nie ruszy danych, jednak dla bezpieczeństwa zawsze lepiej zrobić kopię zapasową w TWRP. I właśnie co do tego uwaga, żeby obecnie zainstalować rom xiaomi.eu, musisz najpierw wgrać TWRP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 Rozumiem że chodzi o to: http://en.miui.com/thread-224679-1-1.html?mobile=2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek1999 Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Może być i stąd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts