wojnysz Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Witam Jestem nowym użytkownikiem Xiaomi Note 3 Prime . Prośba o pomoc we wgraniu spolszczenia do tego telefonu. Przeczytałem już chyba wszystkie poradniki na tym forum, próbowałem wgrywać przez MiFlasha, Flesh-Tola i w żaden sposób nie daję rady wgrać spolszczenia do tego telefonu. Posiadam Rom 7.3.3.0 Stalbe (z zablokowanym Bootloaderem), ale tylko z językiem angielskim i chińskim. Prośba o małe naprowadzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek1999 Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Wgraj china dev i odblokuj bootloader, żeby móc wgrywać do woli romy, np. xiaomi.eu stąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojnysz Posted July 6, 2016 Author Share Posted July 6, 2016 a czy na zablokowany bootloader da się wgrać spolszczenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek1999 Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Jest jeden stable xiaomi.eu na zablokowany 7.1.3.0 bodajże. JDStar miał jakiś sposób na devy na zablokowany, na forum gdzieś znajdziesz, jednak ponoć bootloopy u niektórych się robiły po tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojnysz Posted July 6, 2016 Author Share Posted July 6, 2016 a trudno jest odblokować bootloadera (trochę jestem zielony w temacie)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek1999 Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Nic trudnego, wystarczy poczytać co nieco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 6 godzin temu, wojnysz napisał: a trudno jest odblokować bootloadera (trochę jestem zielony w temacie)? Poczytaj na Forum. Nie trzeba zakładać odrębnych tematów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts