wojnysz Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Witam Tak jak w temacie który do Xiaomi Redmi Note 3 Prime jest najnowszy, ale z polskim językiem, albo na który najdłużej trzyma bateria? Telefon mam z zablokowanym booloaderem dlatego chodzi mi o rom który da się wgrać właśnie na taki zablokowany telefon. Będę wdzięczny za informację czy romy w wersji Pro pasują również do wersji Prime
wojnysz Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 pytam ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na powyższe pytania
m4ciejka Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 z calym szacunkiem, ale nie mijaj sie z prawda, ze szukales i nie znalazles... nie laska wejsc choc do dzialu tutoriale? ot nie trzeba wcale daleko szukac by znalezc PRZYPIETY temat z tytulem o wgrywaniu na zablokowany bootloader?
redkontakt Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 No z takim szukaniem to tu większość chyba w majty popuszcza, bo drogi do kibla we własnym mieszkaniu nie potrafią znaleźć jak im ktoś linka nie podeśle
m4ciejka Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 ja tam uwazam, ze nalezy wlasnie zwrocic uwage, ale linka i tak podam - jezeli akurat mam (sam go szukac nie bede;p). jak tak nie bedziemy robic to sie w elektrode zmienimy
primek Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 1 godzinę temu, wojnysz napisał: pytam ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na powyższe pytania Najpierw znajdź odpowiedni dział. Redmi Note 3 Prime i Redmi Note 3 Pro to 2 różne modele.
luki! Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts