Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Tak jak w temacie który do Xiaomi Redmi Note 3 Prime jest najnowszy, ale z polskim językiem, albo na który najdłużej trzyma bateria?

Telefon mam z zablokowanym booloaderem dlatego chodzi mi o rom który da się wgrać właśnie na taki zablokowany telefon.

Będę wdzięczny za informację czy romy w wersji Pro pasują również do wersji Prime

Posted

z calym szacunkiem, ale nie mijaj sie z prawda, ze szukales i nie znalazles... nie laska wejsc choc do dzialu tutoriale?

ot nie trzeba wcale daleko szukac by znalezc PRZYPIETY temat z tytulem o wgrywaniu na zablokowany bootloader?

Posted

No z takim szukaniem to tu większość chyba w majty popuszcza, bo drogi do kibla we własnym mieszkaniu nie potrafią znaleźć jak im ktoś linka nie podeśle :-D

Posted

ja tam uwazam, ze nalezy wlasnie zwrocic uwage, ale linka i tak podam - jezeli akurat mam (sam go szukac nie bede;p). jak tak nie bedziemy robic to sie w elektrode zmienimy

Posted
1 godzinę temu, wojnysz napisał:

pytam ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na powyższe pytania 

Najpierw znajdź odpowiedni dział. Redmi Note 3 Prime i Redmi Note 3 Pro to 2 różne modele.

Posted

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...