michalwisnia Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Jak w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 W miui od xiaomi.eu takowych nie ma, więc o jakie apki chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalwisnia Posted July 4, 2016 Author Share Posted July 4, 2016 np mam aplikacje internet albo poczta Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 np mam aplikacje internet albo poczta Wrzuć sobie do folderu na dalszym pulpicie i zapomnij. Nawet jak je ręcznie usuniesz albo zamrozisz to wrócą z nowym romem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 48 minut temu, michalwisnia napisał: np mam aplikacje internet albo poczta No i? Apki systemowe po co je usuwać? Przeszkadzają w czymś? Wpakuj do folderu, albo ukryj sobie w ustawieniach (na miui8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalwisnia Posted July 4, 2016 Author Share Posted July 4, 2016 a gdzie w ustawieniach bo nie mogę za bardzo znaleźć?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Ustawienia->Dodatkowe Kiedyś było to tutaj, teraz widzę, że to wycofali... pewnie pojawi się w przyszłości ponownie. Na razie wpakuj sobie po prostu apki do folderu, wywal gdzieś na 2/3 pulpit i zapomnij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalwisnia Posted July 5, 2016 Author Share Posted July 5, 2016 heh thx. Tak własnie już wczesniej zrobiłem u taty i to samo mu powiedziałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts