m4ci3k_sz Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Nowa wersja Mi Maxa? Nie, to nowy honor Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Bo to pierwszy raz... ich nakładka EMIU wygląda w 99% jak MIUI ;-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted July 3, 2016 Author Share Posted July 3, 2016 Emui też, ale chyba pierwszy raz widzę żeby skopiowali sam telefon od Xiaomi Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 No cóż, małymi kroczkami, byle do celu, byle ukraść klienta, za wszelką cenę . Dziwne, że sami Chińczycy się tutaj nie ruszą... no i Xiaomi coś to ze spokojem przyjmuje . Tyle czasu Huawei kopiuje MIUI i nic, teraz kopiują ich telefony i nic... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Polecam przejść się ze swoim Xiaomi do Saturna czy pobawić się tamtejszymi Huaweiami np. P9. Niektóre funkcje są identyczne tylko inaczej nazwane np. jedna dłoń czy w ogóle panel sterowania gdzie ikony funkcji są w tych samych miejscach co w MIUI. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Chińczyk Chińczykowi Chińczykiem. Czy jakos tak. Huawei ma o tyle dobra sytuacje, że przecież w Europie mało kto się zorientuje że robią kopię produktów Xiaomi. Taki biznes Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk_byk Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 każdy każdego kopiuje żeby tylko coś więcej sprzedać biznes is biznes Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikRN2 Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 i tak nie ma czarnego ... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Chińczyk Chińczykowi Chińczykiem. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Padłem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr469 Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Ja ostatnio sam przez miesiąc używałem p8 lite (wcześniej redmi note 2). Niby wszystko to podobne, ale jednak to nie to samo. Zresztą jak to chodziło. Ręce opadały. Wieszał się niemiłosiernie. Potrafil złapać laga na 3 minuty. Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts