Mikołaj Koput Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Witam , jestem posiadaczem Xiaomi Mi5 od dwóch dni . Urządzenie posiada oprogramowanie miuipolska /Xiaomi.eu 6.5.26 i mam problem , ponieważ nie wiem jak ustawić roaming krajowy . Nie mogę w ustawieniach znaleźć takiej opcji . Z góry dzięki za odpowiedź i pomoc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow2k3 Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Musisz włączyć zwykły roaming i będzie działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikołaj Koput Posted June 30, 2016 Author Share Posted June 30, 2016 @Shadow2k3 Szukałem opcji osobnej do roamingu krajowego i do zwykłego gdyż często podróżuję i czasami można się zapomnieć a to niestety powoduję duże koszty . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow2k3 Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Niestety takiej opcji nie ma 😣 Sent using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikołaj Koput Posted June 30, 2016 Author Share Posted June 30, 2016 No trudno , temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 3 minuty temu, Mikołaj Koput napisał: No trudno , temat do zamknięcia To ja jeszcze tylko zapytam - roaming krajowy potrzebujesz bo masz w Play czy z innego powodu? Bo niezbyt się w tym orientuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikołaj Koput Posted June 30, 2016 Author Share Posted June 30, 2016 @wtbn roaming krajowy potrzebuję bo mam w play i inne sieci odbiera mi jako roaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Oka, dzięki za wyjaśnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts