rafcio39 Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Nazwa przedmiotu: Wyświetlacz wraz z digitizerem i ramką do modelów Redmi Note 4G/3G Opis: Wyświetlacz pochodzi z uszkodzonego telefonu, mianowicie padła płyta główna i naprawa nie jest opłacalna. Na wyświetlaczu była założona od nowości folia. Sam nie miał bad pixeli i działał bardzo dobrze. Niestety płyta główna odmówiła posłuszeństwa i nie mam co zrobić z częściami. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Cena: ~100zł + przesyłka 15zł Aukcja allegro/olx: Na życzenie mogę założyć takową aukcję. Kontakt: Email: [email protected] Zdjęcia: Jak na razie nie mam jak zrobić, lecz się postaram jak najszybciej na każde życzenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts