sibul Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Cześć czy ktoś kupił może telefon z korzystając z tej oferty: http://allegro.pl/smartfon-xiaomi-m2s-smartandroid-pl-gwarancja-i3658412335.html Bo cena wydaje się za niska ? Zastanawiam się czy to nie podróby ? Firma sprzedaje 50szt. więc może zaoszczędzili na imporcie ... Firma: SMARTANDROID Link to comment Share on other sites More sharing options...
actian Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Cześć czy ktoś kupił może telefon z korzystając z tej oferty: http://allegro.pl/smartfon-xiaomi-m2s-smartandroid-pl-gwarancja-i3658412335.html Bo cena wydaje się za niska ? Zastanawiam się czy to nie podróby ? Firma sprzedaje 50szt. więc może zaoszczędzili na imporcie ... Firma: SMARTANDROID Wg mnie to fejk albo koleś nie wie co sprzedaje. W tytule m2s natomiast w opisie przy specyfikacji technicznej już m2a. Do tego s4 pro dualcore i 4,5 cala ekran. Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Bo to opis do Mi2A. Wysłane z mojego Nexus 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
actian Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Bo to opis do Mi2A. Wysłane z mojego Nexus 7 No raczej, tylko czy to pomyłka, czy koleś po prostu nie ogarnia co kupił, a jeśli tak, to jak odróżni podróbkę od oryginału? Jak dla mnie duże ryzyko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturrro Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 200 zł dozbieraj i kup "normalnie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibul Posted November 3, 2013 Author Share Posted November 3, 2013 Zamówiłem wczoraj dhl-em Mi2S 32G z dodatkową baterią 3100mAh Zobaczymy ile będę na niego czekał Link to comment Share on other sites More sharing options...
golaszm Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ja zamawiałem 29.10. Aktualnie DHL wyświetla informację, że telefon jest już w Katowicach ("Zaktualizowano status odprawy celnej"). Wtedy były po 369$ A ibuygou podaje, że mają 200 sztuk jeszcze o dychę taniej (359$). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibul Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 Ja się łudzę, że będę miał go w tym tygodniu zobaczymy. Ktoś się wypowiadał że przyszedł mu w 3-4 dni korzystałem z tej tańszej oferty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
actian Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Mi przyszedł w 5 dni (zamawiałem w piątek, więc weekend i te sprawy). Sama dostawa zajęła 2 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibul Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 Dotarł do mnie . Jestem pozytywnie zaskoczony obudowa lepiej się prezentuje niż na zdjęciach. Trasa i statusy dla niecierpliwych: czwartek, listopad 07, 2013 Terminal DHL Godzina Ilość 15 Przesyłka doręczona do odbiorcy. Odebrana przez: WARSZAWA 12:07 14 Przesyłka przekazana kurierowi do doręczenia WARSAW - POLAND 09:05 13 Przesyłka dotarła do terminala przeznaczenia - WARSAW - POLAND WARSAW - POLAND 08:13 12 Przesyłka opuściła punkt tranzytowy - WARSAW - POLAND WARSAW - POLAND 07:25 11 Przesyłka procesowana - WARSAW - POLAND WARSAW - POLAND 07:02 10 Odprawa celna zakończona o WARSAW - POLAND WARSAW - POLAND 06:59 9 Przesyłka awizowana w punkcie tranzytowym - WARSAW - POLAND WARSAW - POLAND 06:40 8 Zaktualizowano status odprawy celnej WARSAW - POLAND 04:51 7 Przesyłka opuściła punkt tranzytowy - LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:34 środa, listopad 06, 2013 Terminal DHL Godzina Ilość 6 Przesyłka procesowana - LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 23:05 5 Przesyłka awizowana w punkcie tranzytowym - LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 15:53 4 Przesyłka opuściła punkt tranzytowy - HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:53 3 Przesyłka procesowana - HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:44 2 Przesyłka awizowana w punkcie tranzytowym - HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 00:26 wtorek, listopad 05, 2013 Terminal DHL Godzina Ilość 1 Przesyłka odebrana od nadawcy HONG KONG - HONG KONG 19:15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturrro Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Lepiej niż na nexusie 4 czyli dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
actian Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 I jak się sprawuje jak zasięg ? U mnie poprawnie. Ciężko mi bezpośrednio porównać z poprzednim telefonem, ale wydaje się być co najmniej tak samo czuły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts