Jump to content

Błąd logowania na snapchat

dorodo

Recommended Posts

Pomoże ktoś ? Nabyłem redmi note 2.  Po konfiguracji i instalacji snapchat. Nie mogę się  na niego zalogować.  Po wpisaniu danych wyskakuje błąd " Och nie! Logowanie tymczasowo nie powiodło się. Spróbuj ponownie później. Jeśli kolejne próby logowania będą kończyć się niepowodzeniem, odwiedź stronęhttps://support.snap.../a/failed-login "  Reinstal aplikacji ani instalacja starszej wersji nie pomaga.  Wie ktoś może,  co zrobić żebym mógł normalnie się zalogować ? 

Edited by dorodo

Instalowałem uninstaller od który podał luki.  Ale  telefon po restarcie staje na logo. Miałem backup więc przywróciłem system.  

16 godzin temu, Matixx napisał:

Albo używasz uninstallera podanego przez @luki! albo flashujesz jeszcze raz cały ROM (bez kasowania danych)

Jak flashuje rom ? Po prostu od nowa wgrać aktualizacje ? Nie rozumiem co masz na myśli... 

Nie staje na logo tylko poczekaj i to dość długo. Każde flashowanie frameworka od xposed powoduje wipe cache i telefon dość długo wstaje. u mnie raz sie prawie godzine kręcił.

Btw, jeśli nie wiesz jak wgrać rom to może nie baw sie xposed bo możesz więcej popsuć niż na tym zyskać.

Edited by skubi07

Udało się  :-D.  Jednak trzeba było poczekać dłuższą chwilę aż pokazał się pasek postępu.  Na snapchat udało się zalogować i wszystko działa.  Dzięki za pomoc ;)  

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...