endeesik Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Witam, zastanawia mnie czy jest jakaś opcja usunięcia roota z rmn2 i oczywiście z Miuipolska Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Na nowych romach nie ma domyślnie roota. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endeesik Posted June 25, 2016 Author Share Posted June 25, 2016 Na nowych romach nie ma domyślnie roota. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Czyli jak zainstaluje najnowszy soft z xiaomi.eu to nie powinno być roota na rmn2? Wiem że jest to na tych nowszych telefonach, ale nie sądziłem że nowych się to też tyczy Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Ostatnia wersja v7 i obecne v8 dla rmn 2 są już bez domyślnego roota. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endeesik Posted June 25, 2016 Author Share Posted June 25, 2016 Ostatnia wersja v7 i obecne v8 dla rmn 2 są już bez domyślnego roota. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Dzięki za pomoc Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts