tpawel Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 czy kate posiada lte advanced?Posiada. Cat 7, czyli agreguje dwie nośneWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Posiada. Cat 7, czyli agreguje dwie nośneWikipedia potwierdza https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_LTE_AdvancedTapnięte z RN3 PRO KATE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
driftking12 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 ogólnie to widzialem to na wiki, ale z doświadczenia wiem, że to co jest na wiki trzeba brać z przymrużeniem oka:) A czy ktoś z posiadaczy może potwierdzić działanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 (edited) Snapdragon 650 posiada wsparcie cat7 https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://m.frazpc.pl/aktualnosci/930518,xiaomi-zapowiedzialo-redmi-note-3-pro.html&ved=0ahUKEwja_IjW-J7QAhXEDCwKHVgSD9cQFggaMAA&usg=AFQjCNEQNfOnEmW8tgRbubiX7YKM-AKPlw https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/650&ved=0ahUKEwjB69ru-p7QAhVDjCwKHVs4BmcQFggdMAA&usg=AFQjCNGSQl2rMEATcSWHXb_G2HzG352ILg Edited November 10, 2016 by Snajper Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 To ze wspiera nie znaczy ze w konkretnym modelu to działa. Snap617 tez wspiera,a popatrz ile telefonów z nim ma modem cat 4Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 (edited) 13 godzin temu, tpawel napisał: To ze wspiera nie znaczy ze w konkretnym modelu to działa. Snap617 tez wspiera,a popatrz ile telefonów z nim ma modem cat 4 Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.devicespecifications.com/en/model/5cad3973&ved=0ahUKEwj80OKPpaDQAhVIVSwKHR2cCAcQFghgMAc&usg=AFQjCNGaKWD0efQ6IsLelSKOEpQ38UuMDg Wiem że od rn3p specyfikacja ale to tylko różni się szybszym czytnikiem lini papilarnych,lte b20,i długością 152mm.sprawdzić nie mam jak bo mam redbullmobile a tak to wygląda. Edited November 11, 2016 by Snajper Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Świetny wynik. Widać LTE+ na paskuWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
driftking12 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 tak, ale czy ktokolwiek miał lte-a w Redmi Note 3 Pro SE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzechuXX Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Wydaje mi się że wszyscy się podpierają stronami , a nie doświadczeniem. Z mojej strony powiem że nie ma. Nigdy nie miałem 4g+ choć powinienem. Chyba że coś jest nie tak z moim tel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kangoor Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Wczoraj zamówiłem telefonik od Goldway'a i jeżeli można mam pytanie. Czy zostawiać ten ROM co już będzie czy wgrywać od xiaomi.eu (bo z tego co wiem to jest już gotowy)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
muszateq Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Jeżeli będzie oficjalny global stable to zostaw a jak już trochę poużywasz telefonu i się oczytasz z forum to zdecydujesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmi Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Witam jak rozpoznać wersje SE od podstawowej ? Chodzi mi o potwierdzenie czy sprzedawca wysłał dobry model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muszateq Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Rozmiar, wersja softu. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 (edited) Wersję można sprawdzić. Trzeba ściągnąć aida64 z sklepu i w system pisze kenzo albo Kate Edited November 18, 2016 by ziomal_1313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 konzo Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmi Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 ziomal_1313 dziękuje za info . Jest kate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małpek Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Czy kupił ktoś gdzieś już jakiś solidny pokrowiec na SE. Aby pasował i nie był za mały? dajcie jakieś namiary. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlo67 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Szukaj na Ali jest tego coraz wiecej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małpek Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 A nie wiecie czy coś na Polskiej stronie jest do kupienia ? Po prosiłbym o link Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaszaWspraju Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 (edited) 3 godziny temu, Małpek napisał: A nie wiecie czy coś na Polskiej stronie jest do kupienia ? Po prosiłbym o link https://miuipolska.pl/forum/topic/18581-4-zakup-akcesorii-dla-rn3-pro-se-kate-152mm/?page=1 Edited November 28, 2016 by KaszaWspraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
1q2w3e Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Witam, RN3Pro SE (KATE) - i plus i orange nie lapie LTE - a w poprzednim telefonie obie karty dzialaly w tym trybie. jakies sugestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzechuXX Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 56 minut temu, 1q2w3e napisał: Witam, RN3Pro SE (KATE) - i plus i orange nie lapie LTE - a w poprzednim telefonie obie karty dzialaly w tym trybie. jakies sugestie? Ustawić apn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 W plusie zmień apn z Internet na plus i zapisz , to wystarczy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1q2w3e Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 działa, dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas1988 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Ledwo założyłem tu konto i już coś pożytecznego. Mariusz.ur dzięki za cenną radę! Witajcie Panowie, zostałem tu przekierowany. Najlepsze życzenia noworoczne! Od kilku dni jestem posiadaczem Redmi Note 3 Pro 3/32GB w wersji Global z MIUI 7.3. Telefon zamówiłem w Chinach. Pracuje na Androidzie 6.0.1. Przesiadłem się z Nokii Lumia. Jestem super zadowolony Telefon jest taki jak dostałem od sprzedawcy. Nic w nim nie zmieniałem. Nakładka MIUI pasuje mi i nie chce na razie od niej odchodzić. Chce jednak przejść na wersję MIUI 8. Najnowsza wersja 8.1.1.0 wydaje się jeszcze niedopracowana. Chciałbym zainstalować wersję 8.0.6.0. Moje pytanie brzmi czy mogę to zrobić pracując na Android 6? Jeśli tak czy powinienem to zrobić pobierając plik instalacyjny w wersji .zip i wgrywając go następnie na pamięć telefonu? Dalej otworzyć plik .zip z poziomu aktualizacji i niech się dzieje wola Boga? Na chwilę obecną dostaję powiadomienie o możliwości aktualizacji do wersji 8.0.5.0 Wysyłam Wam zdj do wglądu. Będę wdzięczny za radę. Mam trochę mętlik w głowie bo w sieci jest natłok informacji konieczności rootowania i różnych instalacjach. Tomek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) Zrób aktualizację z poziomu telefonu do 8.0.5.0 Edited January 4, 2017 by mariusz.ur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 @tomas1988 nie zainstalujesz miui 8.0.6.0 bo to do wersji chińskiej rn3 pro kenzo jest. Zrób Aktualizacjia 8.0.5.0 to z powiadomienia potem ci wyskoczy do miui 8.1.1.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas1988 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Dzięki za podpowiedź Panowie. Na jakiej nakładce wy pracujecie? Macie pozytywne odczucia co do miui 8.0.5.0 i tej najnowszej miui 8.1.1.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas1988 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Hej, wrzuciłem wczoraj miui 8.0.5.0. Jest spoko chociaż jak na razie nie widzę większych różnic poza paskiem powiadomień. Jak pewnie wiecie nasz model jest nieco dłuższy od pozostałych wersji. Może macie do polecenia sklep lub konkretny model etui ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Jadę na 8.1.1.0 i jest wszystko w porządku, nie kombinuj na wstępie i sprawdź czy będzie Ci odpowiadał. Jak dla mnie nie ma na nim problemów i się nie wysypuje. Ja nie potrzebuje rootów i innych zmian więc jestem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał2016 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 U mnie tak samo jak u gonzo_86, nie zauważyłem problemów na 8.1.1.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyniolus73 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Każdy używa to co mu pasuje ja aktualnie siedzie na MIUI Polska ale nie narzekałem na 8.0.5.0 Jezeli wszystko działa i nie chcesz sie bawic z odblokowywaniem telefonu to pozostań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Ja siedzę na global dev 6.12.29 bo wyjątkowo im się udał wszystko śmiga jak należy.Jak byłem na na global stable 8.1.1.0 też był dobrym ale lepszy w tej chwili jest global dev jak dla mnie bo na stable miałem parę problemów(tylko u mnie) Pożywaj na global stable 8.1.1.0 jak ci nie będzie pasować to zawsze masz jeszcze global dev Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas1988 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) Na razie pozostanę przy tym co mam. System jest stabilny i nie ma się do czego przyczepić. Używam telefonu bardziej do pracy niż jako gadżet. Jestem pod wielkim wrażeniem tego urządzenia. Naprawdę kawał dobrej roboty wykonali Chińczycy i to za rozsądne pieniądze. Miłego użytkowania i do usłyszenia! Edited January 5, 2017 by tomas1988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boczek Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 @Snajper jak zachowuje się zestaw słuchawkowy na tym romie a konkretnie korzystanie z mikrofonu? Na 8.1.1.0 niestety w czasie połączeń korzysta z mic telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts