rafaa7 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 (edited) Witam, przepraszam jeżeli taki temat już jest ale przegrzebałem już troche i dalej nie moge załatwić problemu. Chodzi o to, że nie mogę sie połączyć z opaską mi band. posiadam tel samsung galaxy s6 z android 6.0.1. Przez program mi fit nie działa ani nowa wersja ani stara. Sciągnałem aplikacje BLE Scanner przez nią recznie się łączy z opaską ale po kilku sekundach rozłacza, ponieważ jak się łączy to jest napisane connect i na opasce zaświeca się zelona dioda środkowa i zaraz potem się rozłącza co jest potwierdzone zapaleniem się wszystkich trzech diod na opasce. Proszę o pomoc w tej sprawie. Edited June 23, 2016 by rafaa7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts