kamilgar Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 (edited) Cześć wszystkim. Mam Xiaomi Redmi Note 2 Prime i chciałbym go zaktualizować. Nie aktualizowałem go ani razu. Telefon mam już około 7 miesięcy. Może mi ktoś podesłać link, którą wersję aktualizacji mam pobrać? Z tego co widzę to najnowsza jest 8. Chcę, żeby w miarę była stabilna. Mam natomiast jeszcze dwa pytania: 1. Czy muszę robić kopię danych z telefonu? 2. Czy aktualizacja ma jakiś wpływ na jego gwarancję? Poniżej wstawiam screen z podstawowymi informacjami o telefonie: Edited June 22, 2016 by kamilgar Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Nie ma na stronie aktualizacji na Twój telefon? Ad1: nie musisz,ale możesz Ad2: Pytaj tam gdzie kupiles Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgar Posted June 22, 2016 Author Share Posted June 22, 2016 Z tego co znalazłem to widzę tylko to: Mam na telefonie aplikację "aktualizację". Wolę zapytać co i jak zainstalować, żeby potem uniknąć np takich tematów: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts