MarekPromocje Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Witajcie mam pytanie czy można ustawić telefon tak by był widoczny zegar na wygaszaczu? będę wdzięczny za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekPromocje Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 Witajcie mam pytanie czy można ustawić telefon tak by był widoczny zegar na wygaszaczu? będę wdzięczny za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Na ekranie blokady przecież masz zegar, a jeżeli chodzi Ci o ciągły włączony ekran to chyba czegoś nie przemyślałeś... To nie jest OLED, 3-4h i miałbyś po baterii... No i nie, nie da się... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekPromocje Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 Dziękuje a mogę ustawić np. by dotykając ekran placem wyświetlał się ekran blokady z zegarem by za każdym razem nie używać bocznego przycisku? proszę jeszcze o informacje gdzie znajde ustawiena wygaszacza ekranu chce zmniejszyć czas. z góry dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Nie zmniejszysz zegara niczym innym jak motywami. Ustawienia ekranu blokady są w... Ustawieniach... Nie, nie da się. Jeżeli chcesz mieć DT2W to musisz wgrać karnel od ZeurionX'a, znajdziesz go w modyfikacjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekPromocje Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 Witaj chyba ze się wyraziłem chciałem zapytać 1.gdzie się zmienia czas wygaszacza ekranu chce by był jak najkrótszy 2.gdzie mogę ustawić np. by dotykając ekran placem by wyświetlał się ekran blokady z zegarem by za każdym razem nie używać bocznego przycisku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taki_jeden Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Ustawienia > blokada i hasła > uśpienie > nie usypiaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 No to przecież Ci napisałem, że tego nie zrobisz... MIUI na Mi4 nie ma DT2W, ani S2W, chcesz mieć takie opcje, to musisz wgrać przerobiony kernel. "Czas wygaszacza ekranu" wyświetlany(Zegar) -> Motywy, podświetlenia ekranu->Ustawienia->Blokada i hasła... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekPromocje Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 ok dziekuje za pomoc podaj proszę link do karnel od ZeurionX'a bo nei mogę znaleźć. z góry dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts