Androidc20 Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Siema jestem tu nowy, szukam telefonu do 800 ++ zł i tak przeglądałem flagowce i nic mi nie przypadło do gustu... Więc padło na Chińczyka Xiaomi Redmi note 3 pro, czy może macie coś lepszego w tej cenie ? Ale wydaje się być ok. Skąd mam kupić ten telefon ?? I czy jak kupie to muszę coś w nim zmieniać ?? Bo Allegro to sprzedają tam podróby i odnawianie gówno itp xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Poczytaj,masa jest tego na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Androidc20 Posted June 22, 2016 Author Share Posted June 22, 2016 Tak, ale każdy poleca co innego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Bo nie ma tylko jednego dobrego sklepu. Nawet nie napisałeś czy chcesz kupić w PL czy w Chinach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Androidc20 Posted June 22, 2016 Author Share Posted June 22, 2016 No chciałbym kupić z Polską nakładką miui bo nie wiem czy dam radę sam instalować, została mi polecona strona technos-online i tam można po Polsku od razu kupić Xiaomi, podobno spoko, a nie wiem co wy o tym sądzicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 (edited) RN3 Pro ma zablokowany bootloader a wątpie aby Technos go zdejmowal i wgrywał xiaomi.eu, chyba ze globala wgrywaja, w innym wypadku jesli jest PL to syf jak to @tpawel powiedział poniżej, zjadłem słowo:) Edited June 23, 2016 by Bohyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 RN3 Pro ma bootloader a wątpie aby Technos go zdejmowal i wgrywał xiaomi.eu, chyba ze globala wgrywaja, w innym wypadku jesli jest PL to syf Jak już to ma zablokowany bootloader. Co do jezyka polskiego-Można kupić normalnie u Goldway z globalem, wyjdzie sporo taniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts