oscarwilde Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Witam wszystkich, Ostatnio kupiłem znajomemu i swojej dziewczynie Mi-2A, po tym jak zachwalałem swojego mi2 , w związku z tym, mam pytanko. Czy jest możliwe aby w Mi2A była opcja kontroli gestami oraz zmiana nazwy operatora? Z góry dziękuję za odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Można. Mogę dodać następnym razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oscarwilde Posted October 26, 2013 Author Share Posted October 26, 2013 Bardzo bym poprosił Acid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts