AlfPaczino Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Telefon sam przestawi mi zegarek w nocy i obudzi mnie o właściwej godzinie ? Czy trzeba to gdzieś ustawić czy coś? Bo jutro mam na rano do pracy i nie chciałbym wstac za wcześnie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Sam zmieni według czasu sieci chyba że masz w opcjach ustawione manualny (domyślnie jest auto) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Tak. Musi być zaznaczona opcja pobierania czasu sieciowego w ustawieniach czasu systemowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfPaczino Posted October 26, 2013 Author Share Posted October 26, 2013 sieć nie będzie miała opóźnienia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Lol hehe. Gdyby tak się stało byłby niezły chaos w całym kraju albo i w Europie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaman Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Ale już widget od Pogoda BZ, miał problem, żeby pokazać prawidłową godzinę. Na pasku była 10.45, a na widgecie 11.45. Myślałem, że powinien ciągnąć godzinę z systemu… Dopiero po kilkukrotnym odświeżeniu aplikacji, zaskoczył również widget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 To tylko niedopracowanie aplikacji. Wydaje mi się że też pomogło by ponowne wstawienie widgetu. Wysłane z Xiaomi MI 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari93 Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 co prawda mam cyana na moim sgsie ale beautiful widget tez po ladnych kilku godzinach dopiero chwycil normalna godzine ;p i mam takie drobne pytanko, moze ktos zwrocil na to uwage... W niedziele o 1:40 nastawialem budzik na 5:40 i zobaczylem powiadomienie "budzik zostanie wlaczony za 5h" przez chwile zglupialem bo zapomnialem ze zmiana czasu... ale fajna sprawa ze budzik juz wiedzial o tej zmianie czasu ;p na miui tez jest takie cos? Jesli tak to wiosna jesli ktos nie bedzie mial pewnosci czy mu zegarek przeskoczy czy nie to warto wiedziec ze budzik nas o tym moze poinformowac ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts