santos Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Witam, jak w temacie. Kupię Xiaomi Mi4. Może być nowy lub używany ale w bardzo dobrym stanie. LTE nie jest wymagane, wersja obojętna, może być 2/16, 3/16, 3/32. Warunek wymagany: lokalizacja Kraków lub bliskie okolice, z racji ryzyka że nietrudno o podróbkę wolę przed zakupem obejrzeć sprzęt i zweryfikować czy tel jest orginalny. No i oczywiście w rozsądnej cenie- a nie używany z poobijanymi rogami za 850 ziko (bo takie oferty widziałem) podczas gdy nowy mogę przez internet kupić za kwotę poniżej 600 zł. Jeśli ktoś coś na sprzedaż ma zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thexamx Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Wyslalem na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts