AlfPaczino Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Witam. jestem użytkownikiem wersji miui 3.10.11 Posiadam apke "motywy", niestety nie umiem pobrać motywów ekranu blokady, nowych ikon, czcionek, paska statusu, motywów sms i dialera. Gdy przeglądam "w sieci" nie mogę znaleźć jakiś kategorii, ani żadnego sortowania. Polecicie może jakieś alternatywne źródło, albo poradzicie jak to używać ? No i zapobiegawczo daje screena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Motywy dzielą się na darmowe i płatne, każdy który ma pod obrazkiem napis x micredytów nie jest dla nas osiągalny. Tak więc przeglądasz motywy jak widnieje napis darmowe klikasz na nim i otworzy Ci się nowe okno, a w nim opis i przycisk Pobierz. BTW: przeniosłem wątek, bo tu lepiej pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfPaczino Posted October 21, 2013 Author Share Posted October 21, 2013 Wiem, ze niektórzy tego nie popierają, ale jest może jakaś baza tych motywów, w której sa dostępne te za kredyty ? Albo jakieś inne sposoby, na dostosowanie wyglądu wg. własnych upodobań ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Miui i tak nie pozwoli Ci tego ustawić, motyw zostanie odrzucony podczas autoryzacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfPaczino Posted October 21, 2013 Author Share Posted October 21, 2013 szkoda więc, podobaja mi sie tylko płatne ;[ edit. odkryłem ze mozna wybrać elementy z konkretnych motywów. Jest dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Tu jest też lista wszystkich darmowych tematów (które niekoniecznie są dostępne w aplikacji Motywy w telefonie): http://en.miui.com/thread-8880-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts