Jump to content

MIUI v5 (JB 4.2.2) PL SGS3


Recommended Posts

  • Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ale telefon bootuje jak widzę? To już dobry znak. No co do instalki to binarki są z 4.4,więc potrzebne najnowsze recovery (przeciwieństwo miui 4.2.2). Ogólnie to może też być tak, że te ich pierw

Rom bazuje na AOSP od @faryaab, więc dziedziczymy wszelkie plusy i minusy tej bazy. Changelog: MIUI v5 Listy zmian PL | MIUI Polska Baza: 4.2.2 (JDQ39E) Bugi: brak efektu blur (w widoku: folder

To ja nie pomoge bo siedze na 4.1.1 Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Szukałem akutualizacji ręcznie od piątkowego wieczoru - dziś pojawiła się "z automatu".

Zarówno w trybie 3G jak i w 2G głosu brak...

 

EDIT: zaraz ściągnę 4.8.2, sprawdzę połączenia, a potem znowu spróbuję zaktualizować.

 

EDIT2: po powrocie do poprzedniej wersji bez wipe i restarcie wszystko się naprawiło.

Edited by 742617000027
Link to post
Share on other sites

ota dopiero dziś się pojawiło, u mnie nie występuje ten problem choc.. czasem jeśli telefon wyłącza - włączę i zanim zaloguje się di sieci robie na nim jakieś operacje coś otwieram czy uruchamiam właśnie ten problem występuje, czyli dzwoniąc do kogoś on mnie słyszy ja go nie i było to już na wcześniejszych wersjach. pomaga telefon wyłączyć - włączyć i pozostawić go na kilka min sobie, lub vipe cache /dalvik

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Link to post
Share on other sites

pytanie mam, jak wyłączyć ota bo ostatnia aktualizacja jakoś muli, aplikacje wolniej startują i potrzebują chwili by się rozbujac wiec wróciłem do 8.2 i mam stale info o aktualizacji

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Mam problem z MIUI w wersji 4.8.22 (Android 4.2.2). Przy włączaniu aplikacji kamery wyskakuje "błąd aparatu" z komunikatem "nie można nawiązać połączenia z aparatem". Do tego po uruchomieniu aplikacji latarki sama latarka nie włącza się. Przed instalacją romu miałem stockowego Androida 4.3 na pokładzie. Z jakiej wersji stockowego Androida instalowaliście ten rom i czy po instalacji nie mieliście tych dwóch problemów?

Link to post
Share on other sites

To nie wiem, mi aparat działał zanim sprzedałem s3, a nic w nim nie zmieniałem. Może wina przeskoku z 4.3, kiedyś po takim przeskoku były kłopoty z wifi, których nie było przy wgrywaniu na 4.1.2 Samsunga.

Link to post
Share on other sites

może to ma coś wspólnego z zapisywaniem zdjęć na karcie sd, miałem podobny problem i czyszczenie danych zawsze pomagało a potem ustawiłem by fotki pisał w pamięci telefonu i nic podobnego mi się juz nie przydarzyło

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...