Ameczek 0 Report post Posted March 16, 2014 wiem o tym. Ale całą noc to było Share this post Link to post Share on other sites
Lalo 74 Report post Posted March 16, 2014 Aaa bo ja u siebie mam port samsunga 4.1.1 I sobie ten rom zainstaluj, brak jakich kolwiek problemow. Wychodzi niedlugo kitkat samsunga na i9300 Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
konrad_gom 0 Report post Posted March 16, 2014 Witam, czy jest jakiś sposób albo launcher, który przywróci "środkowy" przycisk menu głównego? Tak, żeby była możliwość wejścia we wszystkie aplikacje jakie tylko są zainstalowane. Nie tak jak teraz, że każda jedna zainstalowana aplikacja tworzy skrót na pulpicie. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted March 16, 2014 Na tym polega miui. Share this post Link to post Share on other sites
konrad_gom 0 Report post Posted March 16, 2014 Domyślam się, ale fajnie byłoby gdyby można było jakoś włączyć to menu główne:) Share this post Link to post Share on other sites
kulig007 507 Report post Posted March 16, 2014 Na upartego zrób katalog ze wszystkimi aplikacjami i wrzuć jako środkowy przycisk Taki półśrodek trochę.... Tapnięte z mojego Mi2S. Share this post Link to post Share on other sites
Deragon 31 Report post Posted March 16, 2014 To nie łatwiej wgrać inny launcher + ikony MIUI? Chociaż według mnie MIUI bez tego układu ikon na pulpicie to nie MIUI.. Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Klaman 2 Report post Posted March 21, 2014 Bugi: [*:1ihekvvn]nagrywanie połączeń (zamienniki z play store nagrywają rozmowy bez problemów) [*:1ihekvvn]słuchawka btObstawałbym, że raczej z problemami. ~70% apek nie nagrywa wcale, a reszta tylko przez mikrofon. Efekt jest taki, że na nagraniu słychać siebie, a rozmówcę dopiero podczas odtwarzania nagrania na sprzęcie z zewnętrznymi, mocnymi głośnikami. Sugerowałbym zmianę tego zapisu, bo jak ktoś, komu zależy na nagrywaniu rozmów to przeczyta i zdecyduje się na przesiadkę z 4.1 na 4.2, będzie srogo zawiedziony testując przez kilka dni dziesiątki aplikacji, z których żadna może nie spełnić jego oczekiwań. Sam to przerabiam więc wiem, jak jest to irytujące. Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted March 22, 2014 Zapytaj jeszcze w wątku dla l9 z mojego podpisu, ktoś z użytkowników tamtego telefonu znalazł aplikację, która nagrywa (dokładnie to był komplet dwóch apek). Share this post Link to post Share on other sites
Ceste 0 Report post Posted March 29, 2014 Witam Wgrałem rom i mam problem z wifi. Widzi sieci ale nie łączy się z żadną. Co może być przyczyną? EDIT dobra, zainstalowałem jeszcze raz i teraz działa Share this post Link to post Share on other sites
leonov 66 Report post Posted April 5, 2014 Nie ma aktualizacji do SGS2 4.2.2 ? dla 4.1.1 jest Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted April 6, 2014 S2?, 4.2 dla S3 nie robiłem, bo źródeł na githubie nie zaktualizowali jeszcze. Share this post Link to post Share on other sites
leonov 66 Report post Posted April 6, 2014 Oczywiście chodziło mi o sgs3, dzięki za info. Share this post Link to post Share on other sites
Janko 1 Report post Posted April 6, 2014 Rozmowy nagrywa CallRecorder v1.5.2 w komplecie z alsa mixer obie apki do pobrania w markecie, jakoś rozmów jest idealna jedyny mankament to ze trzeba alsa mixer odświeżyć /zainstalować po flashu/update/restore ponownie korzystam od początku Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted April 6, 2014 @Klaman https://play.google.com/store/apps/developer?id=skvalex Share this post Link to post Share on other sites
Yogi 0 Report post Posted April 15, 2014 Hej, Czy ma ktoś problem z przesyłem danych ? Po zainstalowaniu romu wszystko chodzi ale gdy chcę pobrać pocztę lub wejść na www to wywala błąd sieci. Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted April 15, 2014 Dodaj APN. Share this post Link to post Share on other sites
Yogi 0 Report post Posted April 15, 2014 Takim stary a taki głupi, dzięki Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted April 16, 2014 Proszę o test nowej kamery google: https://play.google.com/store/apps/deta ... ogleCamera miała być o niebo lepsza, więc chętnie dodam ją do romu. Share this post Link to post Share on other sites
Janko 1 Report post Posted April 16, 2014 aplikacja niezgodna z twoim urządzeniem, Android 4.4 Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted April 16, 2014 No tak, rozpędziłem się. Na pocieszenie dam do testu jutro najnowszy viper, który w końcu na widoczny znaczny skok w jakości dźwięku. Share this post Link to post Share on other sites
Janko 1 Report post Posted April 16, 2014 daj miui v6 a będzie ci wybaczone Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted April 17, 2014 Jakby istniało To kto po testuje vipera i podzieli się nowymi bibliotekami bym mógł dodać je do piątkowego romu? Share this post Link to post Share on other sites
Janko 1 Report post Posted April 19, 2014 mam problem z odtwarzaniem filmów, nagranych nawet aparatem w telefonie wyskakuje taki komunikat Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted April 19, 2014 Dzisiejsza wersja ma chyba jakieś nowe kodeki, bo stare poszły do kosza, więc zobaczymy. Share this post Link to post Share on other sites
Janko 1 Report post Posted April 20, 2014 ota nic nie zmieniło nadal nie wyświetla filmów, czyszczenie danych aparatu nie pomaga także. co może być nie halo i czy problem występuje tylko u mnie? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
areq1987 9 Report post Posted April 21, 2014 Nie wiem czemu ale po instalacji romu nie idzie połączyć się z Wi-Fi. Niby widzi sieć ale próba łączenia zawsze jest nieudana. Wysłane z mojego Xiaomi RedRice przy użyciu Tapatalk. Share this post Link to post Share on other sites
Janko 1 Report post Posted April 23, 2014 ponownie występuje problem z odtwarzaczem muzyki i jednoczesnym korzystaniu z przeglądarki, czyli pleyer się wyłącza (nie gra muzuka) a już w poprzedniej wersji romu tego problemu nie było, problem dotyczy tylko przeglądarki i fb, przyTapatalk np wszytko ok :-\ Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalkaponownie występuje problem z odtwarzaczem muzyki i jednoczesnym korzystaniu z przeglądarki, czyli pleyer się wyłącza (nie gra muzuka) a już w poprzedniej wersji romu tego problemu nie było, problem dotyczy tylko przeglądarki i fb, przyTapatalk np wszytko ok :-\ edit filmy z aparatu juz odtwarza, po wipe Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted April 24, 2014 Zobaczymy jutro. Na mi3 też coraz więcej ramu zjada. Share this post Link to post Share on other sites
leonov 66 Report post Posted May 9, 2014 Do wersji 4.5.9 jakie znowu recovery jest potrzebne ? podczas instalacji błąd - status 6 !? Share this post Link to post Share on other sites
Janko 1 Report post Posted May 9, 2014 banalne pytanie, czy coś się zmieniło z wsparciem lub jest jakiś sposób by w zewnętrznym launcherze był przezroczysty pasek statusu, np w go launcher czy 360? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted May 10, 2014 @leonov fix jest w przygotowaniu, tak jak pisałem na forum.android.com.pl @janko będzie taka możliwość dopiero od momentu aktualizacji bazy do 4.4, obecnie jest to możliwe tylko na mi2 (port 4.4.2), mi3 i nexusue 5. Share this post Link to post Share on other sites
alusjan 0 Report post Posted May 12, 2014 Czy można instalować 4.5.11 ota ? Jestem już zmieszany. Mam miui 4.4.26 prosto z paczki z pierwszego postu. Share this post Link to post Share on other sites
ZduneX25 750 Report post Posted May 12, 2014 Tak. Czym jesteś zmieszany? Jakby ota nie było do instalacji to by się nie pokazało. Wczoraj zrobiłem wszystkie poprawki, wróciłem do 4.4.26, zrobiłem ota, wgrałem i mam w pełni sprawne 4.5.11. Dodatkowo w tej chwili uploaduję pełne romy na miuipolska, ale to potrwa. Share this post Link to post Share on other sites
alusjan 0 Report post Posted May 12, 2014 Wcześniej był post że potrzebne jest najnowsze recovery to akurat mam. Chodziło mi o to że jeśli nie ma na miuipolska w downloadzie to poprostu nie jest gotowe. Jak wszystko gra to odpalam aktualizacje. dzieki zdunex Share this post Link to post Share on other sites