przewa1258 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Jestem ciekaw o co chodzi z zakładką ''Discover'' w aplikacji muzycznej. Jest to serwis muzyczny w którym możemy słuchać muzyki? Są tam ''normalne'' piosenki czy tylko te chińskie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 (edited) Podejrzewam że tylko chińskie to zupełnie jak w aplikacji do sterownia TV. Masz tam propozycję filmów czy kanałów na których będzie coś ważnego i ciekawego. Jak wszedłem u siebie w Discover to jest tam podział na ulubione, artystów i coś jeszcze. Po wejściu w artystów jest wybór według płci wykonawcy i zespołu. Lista jaka się otwiera już na początku dumnie krzyczy że Japan/Korea. Edited June 10, 2016 by Vergiliusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
aQua Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Odkopię trochę temat, ponieważ mam zbliżone pytanie. Może mi ktoś napisać dlaczego w romie xiaomi.eu (a wcześniej też MIUIPolska) usunięta została możliwość pobierania piosenek, tekstów i okładek z chińskiego Baidu? Wiem, że tej możliwości nie ma już od wielu miesięcy, ale jakoś umknęła mi informacja dlaczego tak się stało, a było to bardzo przydatne, przynajmniej dla mnie. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Dość łatwo włączyć kontent online ponownie. Wystarczy poszperać w sieci by znaleźć rozwiązanie Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aQua Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Hmmm, dzięki, na pewno poszukam takiego rozwiązania Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts