Kanczyn Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Wie ktoś czy jest jakaś aplikacja lub sposób żeby zmienić białe tło całego systemu na inne, tak jak to się robi w Samsungach za pomocą Wanam xposed ? Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Edit. Tu nie chodzi o jakiś motyw który znosi tylko kolor obszaru Ustawienia, sms, dialer... Chodzi o tło we wszystkich aplikacjach, olx, Facebook, sklep play, ....wszystkich:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagdu Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 dołączam do pytania. To byłaby oszczędność baterii plus... wolę ciemny layout. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Zastosować jakiś ciemny motyw? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Jeśli chodzi o oszczędności energii to czarny zużywa jej najwięcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Jeśli chodzi o oszczędności energii to czarny zużywa jej najwięcej No chyba że ma się amoled/oled Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Przy IPS biały zużyje ciut mniej ale różnica jest tak na prawdę pomijalna. Macie jakiś ciemny motyw w stylu domyślnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts