dbfan Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Witam! Jak w temacie moi drodzy. Gdzie najlepiej zakuić wyej wymieniony telefon tak aby nie złapać się na podróbkę? i myślicie że ten telefon będzie najodpowiedniejszy w tym przedziale cenowym? Dzięki z góry ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Ciężko będzie. Raczej celuj w Mi4. Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbfan Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 A jakieś polecane pewne sklepy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Technos, accessories4you, ibuygo, xiaomiforsale reszte masz w dziale sprzedawcy. Wysłane z mojego KM EAGLE 1065G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Witam! Jak w temacie moi drodzy. Gdzie najlepiej zakuić wyej wymieniony telefon tak aby nie złapać się na podróbkę? i myślicie że ten telefon będzie najodpowiedniejszy w tym przedziale cenowym? Dzięki z góry ! Model nie produkowany od dawna. Drożej wyjdzie niż nowszy mi4. z Mi4 LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbfan Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 https://www.ibuygou.com/p-white-xiaomi-mi4-2gb-ram-16gb-rom-fdd-lte-7337.html Ten byłby odpowiedni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Tak , na Ali znajdziesz taniej o ok 20 $ ale na ibuygou masz świetną gwarancję w Polsce. z Mi4 LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbfan Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 (edited) Rozumiem. Czyli jakbym zdecydował się z ibuygou to wybierając sprowadzenie z chin, telefon będzie dostarczony później niż wybierając opcje droższą z Europy? i co powiecie o tym sklepie? http://xiaomi.com.pl/produkt/telefon-xiaomi-mi4-16gb-lte/#reviews Edited June 7, 2016 by dbfan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbfan Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 Kupując na ibuygo dostanę telefon z polskim interfejsem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 (edited) 27 minut temu, dbfan napisał: Kupując na ibuygo dostanę telefon z polskim interfejsem? Niestety nie wiem ,ale i tak wgrasz rom z miui polska. Z xioamiforsale dostajesz już rom z polskim to wiem bo kupowałem. Edited June 7, 2016 by MD13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbfan Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 1 minutę temu, MD13 napisał: Niestety nie wiem ,ale i tak grasz rom z miui polska. Z xioamiforsale dostajesz już rom z polskim to wiem bo kupowałem. Widzę, że wyjdzie nawet taniej na xioamiforsal. Polecasz ten sklep? jak z gwarancją? płatność przez payu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 (edited) 3 minuty temu, dbfan napisał: Widzę, że wyjdzie nawet taniej na xioamiforsal. Polecasz ten sklep? jak z gwarancją? płatność przez payu? Ja tam kupowałem Mi4 i miband bez problemów. Jednak ostatnio mają problemy z wysyłkami i kontaktem. Ale zamówiłem tam ostatnio Mi nota i czekam. Jak tam brać to za pobraniem i pewnie trochę poczekasz. Ja czekam już 2 tydzień odpisali mi ,że w tym tygodniu ma przyjść dostawa czyli w następnym pewnie towar, ale zobaczymy. Edited June 7, 2016 by MD13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbfan Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 A co z gwarancją? jeśli chodzi o kontakt to w języku angielskim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 2 godziny temu, dbfan napisał: A co z gwarancją? jeśli chodzi o kontakt to w języku angielskim? Gwarancja rok czasu realizowana w Czechach. Kontakt w języku angielskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbfan Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 3 godziny temu, MD13 napisał: Gwarancja rok czasu realizowana w Czechach. Kontakt w języku angielskim. Rok czasu? dosyć długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbfan Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 Telefon zamówiony za pobraniem. Oczywiścię mogę odpakować paczkęprzy kurierze? i płacone będzie w Pl tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Zapłacisz w złotówkach, nie jestem pewien czy kurier/listonosz ma obowiązek zostać przy odpakowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbfan Posted June 13, 2016 Author Share Posted June 13, 2016 Cześć po raz kolejnmy. Telefon dotarł i jest świetny. Mam tylko jedno pytanko. Telefon działa na MUI w wersji 7.1.5.0.0 czy jest to najnowsza wersja? pokazuje mi, że nie ma dostępnych aktualizacji więc chyba tak ale wolałbym się upewnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts