zmyler 1 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Cześć! Mam kłopot z tym, że najniższa głośność dzwonka jest dla mnie zbyt głośna... wiecie o co chodzi? Mam takie przyzwyczajenie, że telefon zawsze mam w miarę blisko i wieczorem zawsze ustawiałem sobie najniższą "kreskę" na głośności by nie powodował zakłóceń wieczornej ciszy i spokoju. Odkąd mam Mi4C ten najniższy poziom jest po prostu za głośny... To pytanie chyba najbardziej do Twórców systemu - Czy da się jakoś obniżyć poziom minimalny głośności we własnym zakresie czy to już musi wyjść spod Waszego palca? Czy w ogóle jest to do zrobienia? Pozdrawiam! Zen Link to post Share on other sites
Poohacz79 56 Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Jaki masz rom? MIUI PL? Link to post Share on other sites
zmyler 1 Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 Cześć! Przepraszam, że tak długo to trwało... nie zaglądałem. MIUIPolska 7 6.2.25 Od tamtej pory nie robiłem aktualizacji. W praktyce używam tylko dwóch stopni głośności - 1 kreska w domu (znaczoco za głośna) i 2 kreski na codzień. Pozdrawiam! Zen Link to post Share on other sites
Recommended Posts