rubson Posted September 25, 2017 Author Share Posted September 25, 2017 Kupony zaktualizowane dnia 25.09.2017 Również informacja o gwarancji produktów dostępnych w magazynie EU. Wszystko w pierwszym poście! W razie chęci zakupu kilku urządzeń i otrzymania combo zniżki, piszcie na PW albo lepiej na fb.com/ibuygoupoland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesoły Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Będzie dostępny na Iguygou Xiaomi mi 5s plus? Jeśli tak to kiedy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jwpk Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 (edited) Hej czy ktoś wie co się dzieje? Chciałem kupić mi6 a po dodaniu do koszyka taka nie miła informacja "Sorry, the selected product is not available for shipping to Poland." a support milczy. Edited November 8, 2017 by jwpk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Nie wszystkie magazyny obsługują wysyłkę do Polski. Akurat musiałeś tak trafić, że się nie da. Na szczęście z tego co zauważyłem to lokalizację towaru często się zmieniają, to może za kilka dni będzie w innym magazynie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostrzak Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Udało się komuś może znaleźć kody na Mi6 ? Widzę, że kilka dni temu cena wyjściowa spadła o te jakieś 15-20$ i teraz kody przestały działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbiel Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 (edited) Dnia 27.11.2017 o 15:05, Kostrzak napisał: Udało się komuś może znaleźć kody na Mi6 ? Widzę, że kilka dni temu cena wyjściowa spadła o te jakieś 15-20$ i teraz kody przestały działać. MIIBG2017 - Kod na Mi 6 z magazynu EU Edited December 11, 2017 by Barbiel Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 Dnia 11.12.2017 o 16:54, Dax13 napisał: Jest aktywny jakiś kod jak kiedyś typu - 5$ na zamówienie powyżej 100$? Jest kupon 10 USD na zakupy powyżej 199 USD. Żeby go zobaczyć, musisz mieć konto i zalogować się do sklepu. Druga linia po prawej stronie jest znaczek: Po kliknięciu wyświetli Ci kod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Jakieś te kupony to w ogóle są?? Ten ze strony na 10$ nie działa. Jest jakaś aktualizacja tych kuponów. Ktoś coś wie co z nimi się dzieje? Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubson Posted December 31, 2017 Author Share Posted December 31, 2017 Aktualizacja będzie zaraz po nowym roku Wysłane z mojego MIX 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Aktualizacja będzie zaraz po nowym roku Wysłane z mojego MIX 2 przy użyciu TapatalkaDzięki za info. Czekam Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Jeszcze wszyscy w Polsce i Chinach nie wytrzeźwieli trzeba poczekać, trzeba odchorować nowy rok Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mars28 Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Lecą trochę w kulki z tymi kuponami, bo tak mieszają cenami, żeby i tak za korzystnie nie było. Przykładowo taki Redmi 4X, cena przed świętami 146$ (nie pamiętam czy jakiś kupon na to działał, być może ten uniwersalny na 7$). Od świąt do nowego roku cena spadła do 140$, ale kupony nie działały. Teraz cena znowu wskoczyła na 146, więc nawet jak łaskawie dadzą kupon na 5$ czy 7$, to wyjdzie na to samo. Czasem nie warto czekać na te kupony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 No ja nie wiem czy czekać na te kupony czy kupować. Boje się ,że jak będą kupony to albo cena będzie jak teraz ( tak jak to piszecie) albo kupony nie będą działać jak to jest teraz. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mars28 Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 (edited) W internetach można aktualnie znaleźć kupon zniżkowy na Redmi 4X 3/32 (-11$) i na Redmi Note 4 4/64 (-10$ na kolor złoty i szary), wysyłka z magazynu EU. Nie podaję tu kodów, bo nie wiem czy nie jest to wbrew jakimś regulaminom (miuipolska lub tamtej stronki). Jakby ktoś był zainteresowany to niech dobrze poszuka, albo ewentualnie na priv. Kupony aktywne prawdopodobnie tylko dzisiaj. Edited January 2, 2018 by mars28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Dzięki za info ale ja akurat celuje w mi6 lub coś z mixa. Kusi mnie mi6 ceramiczne wychodzi jakieś 1800 zł. Ale nawet ten kupon 10 $ nie wchodzi. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Dnia 31.12.2017 o 10:27, rubson napisał: Aktualizacja będzie zaraz po nowym roku Wysłane z mojego MIX 2 przy użyciu Tapatalka Rubson a orientujesz się kiedy będzie aktualizacja kuponów?? Tak mniej więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 no są ale nie ma mi6 i mi mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 IBG001DE na mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baryla Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 (edited) Kupiłem mi6 5 stycznia z magazynu w UE. Dziś pytam supportu gdzie mój telefon i dlaczego jeszcze nie wysłany. Otrzymałem odpowiedź, że najprawdopodobniej wyślą po 20!! To nie był pre-order!! Kupowałem u nich bo pilnie potrzebuję telefonu i liczyłem, że do końca tygodnia będzie u mnie. Wydawało mi się, że to solidny sklep... Edited January 10, 2018 by Baryla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Jak się potrzebuje pilnie to nie kupuje się za granicą. Nawet jak tego samego dnia by wysłali to może i dwa tygodnie iść albo i więcej jak szczęście nie dopisze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Z tym maks tydzień to jest teoria. W praktyce paczka dajmy na to ze Świnoujście w Beskidy potrafi iść dłużej jak gdzieś się zaplącze. Zwłaszcza na przełomie roku kiedy jest największy ruch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baryla Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 @Karls Jak się kupuje z magazynu w UE to idzie 2 do 5 dni, tylko sklep musi wysłać i mieć na stanie!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Pewnie czasami jak zamawiam na aliexpress z wysyłką z niemiec to max do dwóch dni paczka jest u mnie. Tu też zamówiłem mi6 i dostałem odpowiedz że niby do 20 stycznia mają wysłać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 No trochę kicha. Jak kupowałem nie było info o tym, że wyślą jak dotrze do magazynu. Ja poczekam sobie jeszcze jak coś się pokaże innego w promocji to ibg podziękuję a kupię gdzie indziej. Jak się nic nie pojawi to poczekam na ibg. Ale tak szczerze to może by trzeba ich trochę zbanować. Chyba też napisze do nich e-mail ,że początkowo nie dali info o wysyłce tylko było 3-5 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max35 Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 (edited) Obecie jest jakieś promo na Redmi Note 4 Global Version Edited January 12, 2018 by max35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gervallarow Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Według arkusza (aktualizacja 21.03.2018) kupon RE4IBG2018 powinien dać rabat $15 dla Redmi Note 4 4/64 |EU B20| a daje $4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demol Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 no tak, zmienili to przy dostawie redmi note. I ten z excela będzie działał tylko na 4$. jest taki na 5$: IBGRMnote4 no albo ten standardowy na 7$ ale słyszałem że problemy z nim mieli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Jakieś wieści o nowych kuponach na Mi A1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 (edited) Planuję zrobić zakupy w sklepie IBG i chciałbym Was zapytać o poradę. Chcę uniknąć VATu. W takim wypadku jak na obrazku muszę wykupować dodatkowe ubezpieczenie od VATu ? Edited May 8, 2018 by Materius1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Cytat All prices of products displayed in our EU Direct category will show Exclusive and Inclusive of VAT totals at 21% (Set by Spanish Government) Czyli jakby już do tego był doliczony VAT w cenie? Dobrze to rozumiem? Jeśli tak to drugi raz już nie doliczą. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk22 Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 Witajcie Czy jest jakiś kupon na Xiaomi Redmi Note 5 4GB RAM 64GB. Wbijam DEC16 i cena się obniża ale wyskakuje okienko że już kod wygasł. Jak to jest? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartaspoz Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Dnia 5.06.2016 o 15:13, rubson napisał: Witajcie! W tym przypiętym wątku, wrzucam odświeżoną listę kuponów na najpopularniejsze modele Xiaomi dostępne na www.ibuygou.com ! Jak się ma zapis mówiący, że wszystkie tel Xiaomi z ibg mają 2 lata gwarancji w EU do tego, że przy niektórych pozycjach mamy napisane tak: 1 Year Warranty in China (Free of Charge) - i nie są to modele wykluczone z opisywanej gwarancji 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartaspoz Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Dnia 1.06.2018 o 12:21, bartaspoz napisał: Jak się ma zapis mówiący, że wszystkie tel Xiaomi z ibg mają 2 lata gwarancji w EU do tego, że przy niektórych pozycjach mamy napisane tak: 1 Year Warranty in China (Free of Charge) - i nie są to modele wykluczone z opisywanej gwarancji @rubson jesteś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie? Jakoś pustkami wieje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartaspoz Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 4 godziny temu, dzidexx napisał: W sklepie przy kazdym modelu masz opis gwarancji. Nie wszystkie mają 2 lata w EU. @bartaspoz Tak to wygląda biorąc na logikę. W takim razie zacytowany post z pierwszej strony mówi nieprawdę, albo co najmniej wprowadza w duży blad. Przekreślone są wcześniejsze zdania, które warunkowały i różnicowały które telefony mają, a które nie mają 2 lat gwarancji w EU. Ostatnie zdanie jasno wskazuje na wszystkie telefony, a odnośnik do regulaminu prowadzi do tekstu, który wskazuje na wyłączenie bodajże 3 modeli, a zdecydowanie więcej ma w tej chwili info o 1 roku gwarancji w ChRL. @rubson wg mnie wymaga to jasnego opisu, sam się prawie skusiłem na tel, bo myślałem, że ma gwarancje w EU, a jednak nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 hej szykują się jakieś kupony ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts