piotr.geekbuying Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 (edited) Hejka! Pewnie wielu z Was (w tym ja) czekało na kolejną wersję najpopularniejszej fitopaski - Xiaomi MiBand. Następca świetnego 1s właśnie pojawił się w przedsprzedaży za 40$ (a jak ktoś jest zainteresowany to pisze znowu do mnie na [email protected]). Co takiego oferuje MiBand 2? Wyświetlacz 0.42" OLED z dotykowym przyciskiem: Podgląd czasu, ilości kroków, aktywności serca, tętno Sprytne wybudzanie ekranu - jak w poprzedniej wersji, spójrz na ekranik typowym zegarkowym ruchem żeby go wybudzić. Pozwala to oszczędzać baterię. Tętnomierz: optyczny sensor zmierzy Twoje tętno oraz zapisze w aplikacji Fitness Tracker : poprawiony i ulepszony algorytm zliczania kroków i dystansu, a nawet i trasy bez użycia prądożernego GPSa! Leniometr: Miband 2 automatycznie przypomni Ci, że się zasiedziałeś i powinieneś iść na spacer lub zrobić gimnastykę Sleep Tracker: Analiza snu, inteligentne wybudzanie ze snu - to, co już znamy z 1/1s, z poprawkami Silent alarm: Alarm wibracyjny dobrze wyczuwalny na nadgrastku da znać o powiadomieniach i połączeniach Długi czas czuwania: Xiaomi mi band 2 wytrzyma 20 dni użytkowania (dla porównania, o jedynce pisali 30 dni, podczas gdy moja jedynka wytrzymuje 60 dni) Odblokowywanie telefonu: bardzo wygodna funkcja odblokowywania telefonu na Androidku 5+. Telefon po wyłączeniu ekranu nie blokuje się, jeśli w pobliżu jest nasza opaska. W przeciwnym wypadku trzeba standardowo narysować wzorek lub podać hasło. 2nd gen Bluetooth 4.0 standardowo znany z poprzednich wersji IP67 Class Water Resistance: Nie trzeba zdejmować opaski do kąpieli czy mycia rąk Więcej zdjęć TUTAJi TUTAJ EDIT: rzućcie lajkiem! https://www.facebook.com/geekbuyingpl/ Edited June 2, 2016 by piotr.geekbuying Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Zaszaleliście z ceną... Xiaomi na stronie oferuje go za 149RNB~25$, a wy wyskakujecie z 40? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted June 2, 2016 Author Share Posted June 2, 2016 (edited) Rzuć proszę linkiem, bo z tego co wiem, Xiaomi nie prowadzi obecnie zamówień detalicznych na dwójkę, a wspomniana cena 149 juanów jest wyceną http://www.mi.com/shouhuan2/ EDIT EDITA: Dodatkowo, dwójka nie jest obecnie obecna dla INTERNATIONAL, a tylko CHINA MAINLAND + HK. Edited June 2, 2016 by piotr.geekbuying Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Cytat Mi fans, we heard you. Mi Band 2 now has a beautiful OLED display yet still packs an amazing 20-day battery! Priced at RMB 149, is this your favourite fitness and sleep tracker yet? https://web.facebook.com/xiaomichina/photos/?tab=album&album_id=1079457342089858 Nah, nah. 149RNB, nie jest to 40$, rozumiem marże sklepowe, pośredników etc, ale serio, tutaj to jest przesada. Nawet jeżeli Xiaomi zacznie to sprzedawać w swoim sklepie global, to to nie będzie skok 2x wartości sprzętu, a zaledwie może 5$, chociaż i to może być już górną granicą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted June 2, 2016 Author Share Posted June 2, 2016 (edited) Ale nie chodzi o cenę, jaką każdy może zapisać, a o cenę, za jaką można towar kupić. Obecnie najtańsze są na Ali za 36$ Zobaczymy jak się cena wyreguluje po 10.06. Ja stawiam na 30-35$ Edited June 2, 2016 by piotr.geekbuying Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Ciekawe czy będzie można na ekranie rozróżnić powiadomienia z telefonu ? Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Ile kosztował zaraz po premierze miband z pulsometrem? z Mi4 LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted June 2, 2016 Author Share Posted June 2, 2016 1 godzinę temu, asffaf napisał: Ile kosztował zaraz po premierze miband z pulsometrem? z Mi4 LTE Początek grudnia ok. 30$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 @piotr.geekbuying, od kiedy wysyłka? Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 @djmarco83, zakładam, że do końca przyszłego tygodnia pierwsze partie wyruszą z magazynu w świat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 A piszesz, że to nie jest wersja International. To Xiaomi coś planuje tak jak w przypadku kamer? Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 Em..... Nie, nie, nie. Musisz wejść na stronę Xiaomi żeby wyczuć o co biega w moim komentarzu. Podlinkowałem. Gwarantuję że krokomierz liczy tak samo w Chinach jak i w Europie Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Zamówiłem. Zobaczymy jak przyjdzie Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Początek grudnia ok. 30$ A cena Xiaomi była około $15 więc to jest jeden pieron i nie rozumiem płaczu o cenę. Spadnie do $30 i się taka utrzyma. Ja tam odżałuję 40 zł i sobie kupię. A bo tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Jakoś nie spieszą się z wysyłką. Już pierwszą partie niby wysłali ale mojej nie. Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 A skąd brałeś? Ja miałem na drugi dzień już u siebie, czyli 8 czerwca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Z geek Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Aaa, to się nie dziw. Jak się chce szybko to trzeba dołożyć i ibg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 A mówili bym zamówił z gearbest.com W tamtym tygodniu znajomi już dostali a ja dalej czekam na wysyłkę. Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted June 29, 2016 Author Share Posted June 29, 2016 Hej, dostałem dziś takie foteczki: djmarco83, tak jak pisałem w privie, wysyłki od 30.06 - myślę, że jeszcze kilka dni musisz poczekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Tak. I bym czekał więcej jak bym się nie odezwał. Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Dzisiaj przyszło. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 8 godzin temu, djmarco83 napisał: Dzisiaj przyszło. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Rzuć zdjęcia! Może jakiś unboxing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Coś ty, nie bawię się w unboxingi Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted July 15, 2016 Author Share Posted July 15, 2016 W wariancie z dwoma foliami na ekran oraz opaską kolorową: [/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts