Mariusz1979 Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Hej Jak można dostosować motyw MIUI, przykładowo zmienić ikony, ekran blokady, itp. Wszedłem raz w jakieś menu, była taka możliwość, a teraz nie mogę tego powtórzyć. Sposób na "Motywy - Własne" nie działa. Nie mam takiej opcji. ROM Global 6.5.19 beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek7 Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Moje konto/ własne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz1979 Posted June 1, 2016 Author Share Posted June 1, 2016 Motywy - Konto - Moje motywy Długie przytrzymanie nie działa, krótkie przenosi mnie do sklepu z motywem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Motywy - konto - własne ale to tylko w miuipolska / xiaomi.eu bo to mod dodawany przez chłopaków z Miui Polska Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz1979 Posted June 1, 2016 Author Share Posted June 1, 2016 Zrobiłem według porady: wyłączam WiFi, czyszczenie cache, Motywy - Własne, włączam WiFi, zmieniam ikony, itp. Dziwne, ale działa. Dzięki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts