Doman Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Cześć, Z góry uprzedzam, że jestem laikiem, Używam RN2 od 3 miesięcy, przesiadlem się z iphona 4s - i do tej pory była gitarra. Od kilku dni przycisk Home wyrzuca mnie na ostatnią stronę pulpitu s nie na pierwszą .... Kombinowalem z ustawieniami przycisków i nic.... Będę wdzięczny za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helio Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Skoro nic w opcjach nie wykombinowałeś to zrób Full wipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doman Posted May 28, 2016 Author Share Posted May 28, 2016 Dzięki Poczytam na forum co to jest i jak to zrobić Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Cześć, Z góry uprzedzam, że jestem laikiem, Używam RN2 od 3 miesięcy, przesiadlem się z iphona 4s - i do tej pory była gitarra. Od kilku dni przycisk Home wyrzuca mnie na ostatnią stronę pulpitu s nie na pierwszą .... Kombinowalem z ustawieniami przycisków i nic.... Będę wdzięczny za podpowiedź A nie przestawiłeś domyślnej strony pulpitu? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
manximu Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 "uszczypnij"trzema palcami ekran i sprawdź domyślny pulpit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doman Posted May 29, 2016 Author Share Posted May 29, 2016 Ooooooo, super!!! Wszystko wróciło do normy. Wielkie dzięki, na pewno mój syn 6 letni coś pozmieniał. Ps: Czy jest gdzieś ściąga o funkcjach ukrytych ,tzn kombinacje palców czy przycisków co powodują ? Miłego dnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts