sampras Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Witam, Czy ktoś jest w stanie opisać mi w jaki sposób sprawić, by w chmurze xiaomi poprawnie zapisała się kopia ustawień systemu? Kontakty, smsy, terminy, log połączeń importują się po full wipe i czystej instalacji. Jednak najwięcej czasu zajmuje ściągnięcie i poustawianie w folderach aplikacji + ustawienia systemu. Myślałem, że wystarczy wejść w Ustawienia ->Chmura Xiaomi -> Aplikacje użytkownika -> Kopiuj teraz. Niestety pomimo uzyskania w tym miejscu bieżącej daty, czyli po wykonaniu kopii i full wipe mam efekt opisany powyżej. Domyślny pulpit z aplikacjami. A kiedy w trakcie wstępnych ustawień wybieram przywracanie z kopii na koncie Xiaomi - mam komunikat Brak kopii. Co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matti Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Jak chcesz pełną kopię łącznie z ustawieniem aplikacji w folderach, to chyba tylko TWRP zostaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts