piotr96 Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Witam serdecznie wszystkich, jako że to mój pierwszy post na forum. Zamówiłem na ibuygou Redmi 3, czekam na przesyłkę. Mam pytanie. Co warto zmodyfikować w telefonie, gdy już go otrzymam? To mój pierwszy XIAOMI. Słyszałem, że powinno zmienić się ROM i zainstalować gapps. Poinstruujcie proszę, co i jak. Dział modyfikacje systemowe jest nieco nieczytelny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiuso Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 2 minuty temu, piotr96 napisał: Witam serdecznie wszystkich, jako że to mój pierwszy post na forum. Zamówiłem na ibuygou Redmi 3, czekam na przesyłkę. Mam pytanie. Co warto zmodyfikować w telefonie, gdy już go otrzymam? To mój pierwszy XIAOMI. Słyszałem, że powinno zmienić się ROM i zainstalować gapps. Poinstruujcie proszę, co i jak. Dział modyfikacje systemowe jest nieco nieczytelny. Tu masz dużo wiedzy: https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr96 Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 Już znalazłem odpowiedni temat. Przepraszam i proszę o usunięcie mojego. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts