MD13 242 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Plus ostatnio kroi swoich klientów na kasę. Mam telefon na kartę w plusie. Korzysta z niego żona. Ma włączoną usługę za darmo do plusa. 19.5.2016 doładowała kartę za 50 zł. Została pobrana opłata 10 zł za usługę za darmo do plusa. Wysłała 3 mms i dzwoniła do numerów w plusie 2 razy. Dzisiaj rano na koncie zostało 9 zł. Na wykazie operacji w panelu online nie ma info co się stało z kasą. Brakowało 40 zł. Po 1,5 godzinnej walce z dodzwonieniem się do biura obsługi ( gdzie 2 razy zerwało mi połączenie w trakcie rozmowy z konsultantem) kasa została zwrócona. Przez 2 rozmowy próbowano mi wmawiać że telefon pobierał z internetu dane przez dane komórkowe ( bzdura) a za trzecim razem jak już im powiedziałem ,że kradną to on powiedział że nie kradną tylko źle rozliczają konto. W necie można poczytać o podobnych przypadkach. Reasumując plus schodzi na psy. Obsługa kary godna. Uważajcie bo robią w bambuko Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Winiu89 233 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 E tam, kolega w Orange miał jeszcze lepsze jaja, więc to raczej u każdego operatora się zdarza Wysłane z mojego Mi-4c Link to post Share on other sites
Nezumi 2,096 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Dopiero teraz ktoś zauważył, że BOK w Plus'ie to jakiś żart? W sumie... u nich wszystko jest żartem... rok temu chciałem do nich numer przenieść, ale jak mi zaśpiewali, że muszę sam ze wszystkimi dokumentami latać i czekać 3 miesiące na przeniesienie i aktywację to odechciało mi się na zawsze . Co więcej, chwalą się, że można to załatwić telefonicznie, jasne, usłyszałem te same formułki co w punkcie sprzedaży. Tak więc ja Plus'a mam dość na zawsze . Już nie wspomnę o tym, jak kantowali klientów na "LTE bez granic" . Link to post Share on other sites
MD13 242 Posted May 21, 2016 Author Report Share Posted May 21, 2016 " brawo oni". Reasumując to pewnie zmienie operatora i tyle. Btw nezumi jakiego operatora polecasz ? Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
himek72 17 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Na abonament za niecałe 25zł mogę polecić premium mobile, wszystko bez limitu i 4gb internetu. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
asffaf 68 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 To samo ma play tylko 6 gb internetu. z Mi4 LTE Link to post Share on other sites
himek72 17 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 To samo ma play tylko 6 gb internetu. z Mi4 LTE Te 6 GB to chyba w promocji na jakiś czas, a jak z mms napewno dodatkowo płatne a o zasięgu nie wspomnę. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Nezumi 2,096 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 3 minuty temu, himek72 napisał: Te 6 GB to chyba w promocji na jakiś czas, a jak z mms napewno dodatkowo płatne a o zasięgu nie wspomnę. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka nie, normalnie, nie nie są płatne i zasięg masz 4 sieci, słaby argument... Dziś szukałem najlepszych ofert bo umowa mi się kończy i... chyba zostanę w Play, żaden operator nie daje mi tego, co mam teraz za te same pieniądze . Link to post Share on other sites
asffaf 68 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Pewno 6 gb będzie póki nie zwiększa na 10 gb. MMS są oczywiście płatne ale w dobie messengerów tracą one na znaczeniu. Zasięg fakt ludzie narzekają, ja jestem w virgin który korzysta z infrastruktury play i nie narzekam. Plus oferty że na kartę. Nie pasuje można zmienić. z Mi4 LTE Link to post Share on other sites
m4ci3k_sz 210 Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Ja od siebie polecam virgin Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
kruposz 2 Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 A ja tam mam abonament w plusie już ponad 10 lat i jak na razie jestem ogólnie zadowolony. Poza jedną sytuacją gdzie miałem nielimitowane smsy i dodatkowo włączony pakiet smsow do plusa za 10zl złego słowa o nich nie powiem. Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Jamal 0 Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Zbyt dużo gwiazdeczek i niedopowiedzeń. Po fakcie dowiadujesz się o pewnych kwestiach, których już nie da się cofnąć. Jednak dobrego zasięgu nie można im zarzucić, bo mają najlepszy w PL. Po kliku dobrych latach współpracy z Plusem zmieniłem na premium mobile zobaczymy jak będzie przebiegać współpraca - póki co jest ok. Link to post Share on other sites
marcin19883 122 Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 play właśnie ostatnio zmienił unlimited i jest za 25zł 6GB plus wszytko bez limitu. ogólnie to net nie wykorzystany sumuje się z następnym. dla mnie najlepsza oferta 1 Link to post Share on other sites
grizzly 61 Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 To ciekawe, nie wiem czy by się nie przynieść z nju 29 zł nolimit tylko bez stacjonarnych i 30 gb internetu (na początek jest 9 ale nawet tego nie wykorzystuje). Link to post Share on other sites
Recommended Posts