pawel.sierzant.h Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 wszystkie kombinacje modeli oprócz czarnego ceramic pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szakal88 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Dzisiaj dostałem informację od IBG, że prawdopodobnie w tym miesiącu telefon zostanie wysłany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 (edited) To jest jakaś kpina ze strony IBG. ja nie wiem czy oni czekają aż więcej osób zrezygnuje z preorderów, żeby mogli więcej zarobić na zamówieniach po aktualnej cenie czy co... Ludzie którzy pozamawiali z innych sklepów, dostają już te telefony. Mi Amanda w każdej wiadomości pisze że "soon" albo this or next week. Edited June 3, 2016 by wtbn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashu Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Ja zrezygnuje z Mi5 i kupie coś słabszego (właśnie padł mój telefon a czekać kolejny miesiąc jest mi nie na rękę). Jakby ktoś był chętny mam do sprzedania szkło i Casa z Ipaky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onken Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Kup zwykłe Mi5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Ja kupiłem czarnego 64G i powiedziałem by preorder na Pro wciąż mieli keep bo zapłaciłem w marcu za to śmieszne pieniądze Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.wu Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Ja kupiłem czarnego 64G i powiedziałem by preorder na Pro wciąż mieli keep bo zapłaciłem w marcu za to śmieszne pieniądze A to nie dostaniesz od Xiaomi Mi5? Coś kiedyś pisałeś, że raz w roku coś dostajesz od nich. Napisane z Xiaomi Mi4 3GB RAM 16GB LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Haha ale to na święta jak im się przypomni. Z MI Note 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 7 godzin temu, wtbn napisał: To jest jakaś kpina ze strony IBG. ja nie wiem czy oni czekają aż więcej osób zrezygnuje z preorderów, żeby mogli więcej zarobić na zamówieniach po aktualnej cenie czy co... Ludzie którzy pozamawiali z innych sklepów, dostają już te telefony. Mi Amanda w każdej wiadomości pisze że "soon" albo this or next week. Masz potwierdzone informacje, ze wersje ceramiczna inne sklepy juz wysylaja? 9 godzin temu, szakal88 napisał: Dzisiaj dostałem informację od IBG, że prawdopodobnie w tym miesiącu telefon zostanie wysłany. Biorac pod uwage ze jest poczatek czerwca a telefon moga wyslac pod koniec miesiaca, to mozna sie go spodziewac w polowie lipca:( Zawsze to jakies swiatelko w tunelu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashu Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 1 godzinę temu, onken napisał: Kup zwykłe Mi5 Nakręciłem się tymi 4 GB Ram więc szukam czegoś co ma tyle właśnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Nakręciłem się tymi 4 GB Ram więc szukam czegoś co ma tyle właśnie... Zuk2 pro ma chyba 6gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
onken Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Tylko ciekawe skąd do niego soft brać..... xiomi ma przynajmiej rozbudowaną "siatkę" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 3gb przez jakiś czas wystarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 6 minut temu, onken napisał: Tylko ciekawe skąd do niego soft brać..... xiomi ma przynajmiej rozbudowaną "siatkę" ZUK to marka od Lenovo (cos jak Honor od Huawei). Pewnie bedzie dobre wsparcie a sam telefon ma "wszystko". No prawie wszystko. Nie ma MIui i jest malo atrakcyjny wizualnie. Poza tym jest tez w preorderze na ibuygou, wiec mozna na niego czekac do gwiazdki:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onken Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 (edited) Lenovo to wiem, ale wsparcie moim zdaniem jest duzo gorsze niż Xiomi Edited June 3, 2016 by onken Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Lenovo to wiem, ale wsparcie moim zdaniem jest duzo gorsze niż Xiomi Czemu zjadasz A? Firma nazywa się Xiaomi a nie xiomi Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 I z tym dużo gorszym wsparciem bym się nie rozpędzał tak jeszcze. Bo jeśli wersja międzynarodowa zostanie CM w standardzie tak jak zuk1 to miui blado wypada. Ale to cały czas czekanie bo (jak już kolega wcześniej wspomniał) to też preorder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobson Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Ibg będzie miało parę sztuk mi 5 pro black w nast tygodniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hetman72 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 No parę sztuk wiosny nie czyni. Zastanawiam się czy nie zmienić na wersję białą bez tyłu ceramicznego, ale szkoda mi trochę tego czekania. A w niektórych sklepach różnica między wersją ceramiczną a zwykłą MI5 Pro już dochodzi do $150 - szok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 (edited) 1 godzinę temu, Hetman72 napisał: No parę sztuk wiosny nie czyni. Zastanawiam się czy nie zmienić na wersję białą bez tyłu ceramicznego, ale szkoda mi trochę tego czekania. A w niektórych sklepach różnica między wersją ceramiczną a zwykłą MI5 Pro już dochodzi do $150 - szok. Pare sztuk to kropla w morzu potrzeb. Ja na biala wersje sie nie zamienie. Szklo jest O.K i jest bardzo popularne, ale taka ceramika to juz inna bajka. Zamowilem w czwartek Mi Banda 2. Jak od lipca bedzie dostepny dron z kamerka 4K to go tez zamowie. Nie zdziwi mnie jak obydwa zamowienia dojda szybciej niz moj Mi5... P.S Oczywiscie jezeli moj archaiczny Galaxy S2 pociagnie jeszcze do tego czasu, bo raz w miesiacu kapituluje CM i musze mu robic Full Wipe'a... Edited June 4, 2016 by daniel.swider79 dodatkowa informacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
szakal88 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Dzisiaj dostałem info, że w przyszłym tygodniu wysłanych zostanie 90 zamówień, czyli powinienem się załapać Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 16 godzin temu, daniel.swider79 napisał: Masz potwierdzone informacje, ze wersje ceramiczna inne sklepy juz wysylaja? Spemall pisał na forum telchina że mają na stanie i mogą wysyłaćw przeciągu 8 godzin. Goldway wyprzedał to co miał (~50 sztuk) i póki co więcej też nie wystawia. Smartylife też wysyła, koleś któy tam kupił wrzucił fotki mi5pro na forum ibg - zakładam więc że to nie jest spisek reptilian mający na celu żebyśmy się obrazili na ibg, tylko po prostu niektóre sklepy sobie to potrafiły załatwić wcześniej. 23 minuty temu, szakal88 napisał: Dzisiaj dostałem info, że w przyszłym tygodniu wysłanych zostanie 90 zamówień, czyli powinienem się załapać Super, w końcu jakieś konkrety Kiedy zamawiałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 Myslicie ze oni zamawiaja tyle szt ile dostana zamowien? Nie wierze ze tylko 90 osob zamowilo te wersje Mi5. Pewnie tluka ja na kolanie a proces produkcji tez nie jest prosty i nie wyrabiaja sie z popytem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashu Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Na xiaomi.com.pl ( wiem strona nie polecana) jest dostępny ale cena odstrasza 2699 to lekka przesada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 2 minuty temu, Slashu napisał: Na xiaomi.com.pl ( wiem strona nie polecana) jest dostępny ale cena odstrasza 2699 to lekka przesada. Dostepnosc tez odstrasza -"brak w magazynie". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szakal88 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 44 minuty temu, wtbn napisał: Super, w końcu jakieś konkrety Kiedy zamawiałeś? 3 godziny po prezentacji w Barcelonie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashu Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Już nie mają? wczoraj wieczorem jeszcze był O.o dobra czas szukać czegoś innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobson Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 23 minuty temu, szakal88 napisał: 3 godziny po prezentacji w Barcelonie przez IBG zamawiałeś? Informacje o 90 sztukach dostałeś od supportu czy kogo? Bo Amanda milczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 55 minut temu, Bobson napisał: przez IBG zamawiałeś? Informacje o 90 sztukach dostałeś od supportu czy kogo? Bo Amanda milczy. Amanda milczy, bo spi. Roznica czasu;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szakal88 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Z IBG zamawiałem, a napisałem zapytanie na Facebooku do Ibuygou Poland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobson Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 2 minuty temu, daniel.swider79 napisał: Amanda milczy, bo spi. Roznica czasu;) zapytałem około 5 godzin temu, wtedy raczej nie spała, chyba ze lubi spac w południe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wariat Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Takie tam testy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashu Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 11 godzin temu, Wariat napisał: Takie tam testy Ciekawe jak ekran po tym teście wyglądał.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Biorę w ciemno. Na reszcie tył telefonu nie będzie mi się niszczył jak będę jeździł po nim tylnym kołem swojego ścigacza. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Lepiej ten test na zginanie na ceramicznym by ktoś zrobił :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts