mino Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Witam Mam pytanie odnośnie funkcji Kontrola rodzicielska, ustawiłem wzór odblokowywania tej funkcji i chciałbym ten wzór zmienić ewentualnie całkowicie usunąć, ale nie widzę takiej funkcji w ustawieniach. Czy wie ktoś gdzie to mogę zmenić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Zdaje mi się, że do kontroli rodzicielskiej jest używany ten sam wzorek lub hasło, co do blokady głównej telefonu i nie da się tego zmienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEXEL Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Witam. Posiadam zwykłe MIUI od dziś w wersji 8.5.1.0 Stabilna. W poprzedniej wersji 8.2.x w opcjach miałem takie cos jak "kontrola Rodzicielska" z której dosyć często korzystałem gdy dziecko na chwile dostawało telefon w swoje łapki. Od aktualizacji do wersji 8.5.1.0 ...nigdzie nie ma Kontroli rodzicielskiej ani niczego z tym związanym. Czy ktoś coś wie ...czy tez komuś to znikło...tudzież najważniejsze...czy da się to przywrócić/zainstalować itp.? Dzięki za wszelkie sugestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 (edited) No właśnie. Też zauważyłem ostatnio, że to zniknęło. Było bardzo przydatne. Ciekawe, kto to usunął: Chińczyki czy @Acid... Edited July 10, 2017 by Tomasz Petrycki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts