afrojohny Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Cześć, chce kupić swój pierwszy telefon xiaomi. Jestem totalnie zielony w tym temacie znalazłem dwie ciekawe aukcje i chciałbym się dowiedzieć którą wybrać: Całkowicie spolszczonahttp://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-3-32-pro-snapdragon-od-reki-i6189922167.html czy tą i samemu to zrobić:http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-3-32-pro-snapdragon-od-reki-i6069058572.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzadzu Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Przecież to jest ten sam sklep. Weź tańszy. ROM i tak będziesz mógł sobie wgrać, jak Cię najdzie ochota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmaciejewski Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Polecam osobiście najbardziej ibuygou.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 @afrojohny Jak jesteś laikiem to może Cię pokonać wgrywanie ROMu i generalnie modyfikacje. Przemyśl jeszcze dobrze zakup Xiaomi. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Dokladnie tak jak pisze morvi.. o ile wgranie nowego romu dla kogos kto cokolwiek kiedys podobnego robil nie jest az takie trudne to niestety czesto sa problemy z kompami, sterownikami itp... a to moze Cie przerosnac.. a z tego co widac po forum to prawie zawsze trzeba samemu przeinstalować rom i prawie zawsze sa problemy... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Nie ma żadnych problemów. Jak ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem, wie jak korzystać z Google, posiada elementarną wiedzę z zakresu sterowniki, command line, odróżnia Windows 64 od 32, to spokojnie sobie poradzi. Wysłane z MI5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Nie ma żadnych problemów. Jak ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem, wie jak korzystać z Google, posiada elementarną wiedzę z zakresu sterowniki, command line, odróżnia Windows 64 od 32, to spokojnie sobie poradzi. Wysłane z MI5 ZielonyBB a umiesz Ty czytać ze zrozumieniem??? Chyba "afrojohny" napisal ze jest totalnym laikiem... On przynajmniej napisal pytanie. Bo inni kupili a potem zasrali forum niepotrzebnymi watkami i postami przez co teraz nowym jest b.trudno cokolwiek znalezc.. P.S byles u @afrojohnego w domu ze wiesz ze ma tak swietny komputer ze wszystko zrobi od kopa bez problemow??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Umiem, i wiesz co z tą umiejętnością zrobiłem ? Użyłem jej do poczytania o Xiaomi, z czym się wiąże decyzja o zakupie telefonu tej marki a nie Samsunga. Zrozumiałem i uznałem że dam radę. Każdy decyduje sam a przy odrobinie dobrej woli, można z laika stać się kim się chce. Wysłane z MI5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asusx Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 (edited) 37 minut temu, zielonyBB napisał: Umiem, i wiesz co z tą umiejętnością zrobiłem ? Użyłem jej do poczytania o Xiaomi, z czym się wiąże decyzja o zakupie telefonu tej marki a nie Samsunga. Zrozumiałem i uznałem że dam radę. Każdy decyduje sam a przy odrobinie dobrej woli, można z laika stać się kim się chce. Wysłane z MI5 Kolego nie neguję Twoich umiejętności ale... to co napisali koledzy naprawdę ma sens. Xiaomi to już 3 mój telefon z Chin w każdym zmieniałem romy i pewna wiedzą na temat systemu Windows, sterowników oraz cmd.. i komend w nim używanych naprawdę jest przydatna...ale jeśli czujesz się na siłach trzymam kciuki. Jednak najpierw dokładnie poczytaj porady innych użytkowników. Edited May 19, 2016 by asusx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymoslaw Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Też jestem laikiem. Po 2 dniach walki wgrałem Global stable z China Stabl. Mam na 7.2.3.0 Polski więc nie wgrywam spolszczeń i innych wersji. Też jestem laikiem, ale znajdziesz na forum masę pomocnych osób i na pewno sobie poradzisz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts