MiZan Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Witam. Dzisiaj przyszedł mój egzemplarz Xiaomi MI4. Telefon jest w porządku i nie mam z nim problemu. Gdy wchodzę w menu i wybieram konto xiaomi -> Moje urządzenia wyświetlany jest mój MI4 a poniżej "Tefon MI", a pod tym informacja "Brak aktywacji". Muszę coś jeszcze aktywować? I co zrobić z tą naklejką (z kodem) na tylnym panelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Aktywujesz kartę SIM na koncie (pod kartę podpinany jest dany model telefonu, to tak na wypadek kradzieży), aby to zrobić musisz zmienić język telefonu na angielski. Jeżeli chodzi ci o nalepkę na pleckach, to możesz ją wywalić. Ah, no i najważniejsze, wejdź na miuipolska.pl i zainstaluj sprawny soft, bo pewnie masz coś od sprzedawcy, a że nie wiem gdzie kupowany, to uprzedzam fakty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiZan Posted May 16, 2016 Author Share Posted May 16, 2016 (edited) Telefon kupiony na xiaomi.com.pl. Co zrobić dalej po zmianie języka? Edited May 16, 2016 by MiZan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Tym bardziej, nie ufamy temu sprzedawcy na forum. Na stronie miuipolska.pl masz instrukcję i romy do pobrania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 A jaką masz wersję MIUI? Ustawienia/Informacje o telefonie/wersja MiUI Co tam jest dokładnie napisane? Ostatnio przeszedłem drogę głupich kroków (Nezumi świadkiem) i co nieco wiem o tym, czego NIE NALEŻY ROBIĆ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts