Robi45 Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Witam od jakiegoś czasu brak powiadomień poprostu dioda się nie świeci ,a przy ładowaniu normalnie działa czy też tak macie czy to tylko mój problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
15leonsio Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Miałem to samo. Po wgraniu nowego romu było ok do momentu przywrócenia aplikacji i ustawień z chmury xiaomi. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenon Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Też tak mam od czasu miui8,dioda powiadomień działa tylko podczas ładowania,wipe nic nie daje, jakieś porady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
15leonsio Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Wipe i rejestracja jako nowe urządzenie. Aby nie ładowało ustawień z chmury Link to comment Share on other sites More sharing options...
Key Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Dnia 4.07.2016 o 20:07, 15leonsio napisał: Wipe i rejestracja jako nowe urządzenie. Aby nie ładowało ustawień z chmury Jak w takim razie zachować dane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Podłącze się do pytania - czy gdzieś w Miui7 jest opcja zmiany kolory led dla określonej aplikacji? W ustawianiach Dioda LED "Powiadomienia aplikacji" jest ustawiony kolor czerwony, ale powiadomienia Outlook-a są na niebiesko. Reinstalacja apki nic nie daje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Key Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 (edited) Sam sobie odpowiem Utworzyłem kopie lokalną i Google, potem reset do ustawień fabrycznych i przywróciłem z w/w kopii. Na razie nie rejestrowałem tel w Xiaomi. Dioda działa, dane są. Edited July 18, 2016 by Key Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts