Antaro Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Znalazłem kilka aplikacji, które teoretycznie powinny dzialac, jednak zadna nie działała dokladnie tak jakbym sobie tego zyczyl. Chodzi mi o programik, który bedzie od razu po wygaszeniu ekranu wyłączał dane (lte) i/lub wifi o ile uzywam wifi w danej chwili, oraz włączał je jak tylko włączy sie ekran. Istnieje cos takiego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schreder Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Lama, Leandroid lub jakikolwiek tasker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibul Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Proste Intelli3G moduł do xposed... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antaro Posted May 14, 2016 Author Share Posted May 14, 2016 Dzieki, zaraz wypróbuje je. Walczyłem 2 lata temu z Taskerem i przegrałem bitwe. Dziś przegrałem wojnę Program jak dla mnie zbyt skomplikowany Co do xposed'a to nie instalowałem, bo poniekąd jest mocno bateriożerny na Redmim Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Llama jest prostsza od taskera a dużo mu nie ustępuje funkcjonalnością Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antaro Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 Poradził sobie, chociaz nie bez przeszkód, CleanDroid. Prosty w obsludze i robi to co nalezy. Trzeba jednak pamietac ze jak sie posiada Greenify to trzeba na starcie wykluczyc tą apkę z listy "zamrożeń" i wtedy działa jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts