Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie,

Podczas wgrywania romu /xiaomi.eu_multi_latte_6.5.12_v7-5.1/ wyskakuje błąd "install update.zip failed update.zip signature veryfiication failed." 

Chciałbym się pozbyć chinskiego softu oraz krzaków.

Tablet Mi Pad 2 zakupiony w sklepie xiaomi for sale.  Jak rozwiązać ten problem?

Z góry dziękuję za pomoc.

Przechwytywanie.PNG

Posted

a jak to instalowałeś? ja na swoim przykładzie widzę, że jak nie ma problemu na linii pc<->tablet, to instalacja wg instrukcji z tematu "miui Polska dla mi pad 2" idzie poprawnie (ja utknąłem na problemie z usługami google...)

Posted

instalowałem przez updater wg procedur, które są opisane na stronie  miui Polsk. tzn plik zip przegrany do pamięci Tabletu i dalej przez upadater. Podczas / wydaje mi się rozpakowywania tego pliku / progressbar gwałtownie przyspiesza do 100% i wyskakuje błąd. 

Posted

sugerowałem się krokami, które są opisane w poradniku  instalacji miui. Orłem w tym temacie nie jestem. czy mógłbym prosić napisanie w przystępnych dla laika  krokach jak  zainstalować rom dla mi pad 2. dzieki

Posted

W poradniku instalacji jest:

Cytat

UWAGA:
Modele z 2015 i 2016 (Android 5 i Android 6) posiadają instrukcje tu lub tu.

Ciebie interesuje te drugie tu.

Posted (edited)

Witam po tygodniu, Dziś w nocy dostałem sms zwrotnego z chin o pozwoleniu na odblokowaniu urządzenia. Po zalogowaniu sie do aplikacji mi unlock v1.1 i przejściu mi pad 2 do trybu fastboot program nie widzi urządzenia. Po zainstalowaniu programu TunnelBear i połączeniu honkong SAR  nadal do samo . Program mi unlock nie widzi urządzenia 

Gdzie popełniłem błąd? Proszę o pomoc, Pozdrawiam i z góry dziękuję.  

Edited by Miles56
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...