jabluszko69 Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Witam. Dopiero zaczynam przygodę z telkami Xiaomi i mam pytanie dotyczące wyświetlacza. Kupowałem telefon sobie i żonie(ja Note 3 a jej Huawei p8 Lite) i widzę, że u niej wyświetlacz "czśyciutki" i gładki i mój taki jakiś "ciapaty" i niewyraźny(nie wiem jak to dokładnie opisać, jakby coś na min było). Czy w Note 3 jest coś nałożone na oryginalny wyświetlacz(jakaś osłonka czy coś)? Z góry dzięki za info dla noobka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Jest taka folia matowa jak dobrze pamiętam. Popatrz się pod słońcem dokładnie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej55 Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 U mnie nie ma żadnej filii. Ekran jest czyściutki i gładki. No, chyba że mi na wzrok padło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Note3 Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Jest folia matowa cieniutka ale raczej byś zobaczył. Jak masz tłuste / spocone paluchy to widać je na ekranie? Może coś w ustawieniach wyświetlacza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej55 Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Ekran lekko wystaje ponad ramkę i na bank nie ma folii. Nie jest też matowy i ładnie błyszczy. Na nowym,innym telefonie miałem folię i zupełnie inaczej widać było na nich ślady po palcach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Ekran lekko wystaje ponad ramkę i na bank nie ma folii. Nie jest też matowy i ładnie błyszczy. Na nowym,innym telefonie miałem folię i zupełnie inaczej widać było na nich ślady po palcach. Jak wystaje to szkło prawdopodobnie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts